TruckStop Radio

    woensdag 16 november 2022

    Conclusie Happy Halloween

    Een kleine drie weken terug hebben we jullie allemaal geïnviteerd om deel te nemen aan ons Happy Hauloween World of Trucks evenement. Tijdens dit evenement konden alle deelnemers speciale beloningen verdienen door een persoonlijk, als een community doel tot een goed eind te brengen. Men moest daarvoor verschillende Halloween vrachten vervoeren doorheen de in-game werelden.

     Daar dit ons eerste Halloween evenement was, waren we enorm benieuwd naar wat de feedback zou zijn en hoeveel inspanning de #BestCommunityEver zou doen tijdens iets nieuws als dit. Nu dat alles "in kannen en kruiken is", moeten we jullie enorm bedanken voor de positieve terugkoppeling die we hebben mogen ontvangen. Het zijn vooral de cijfers die er niet om liegen en we willen ze graag met jullie delen. Goed gedaan, iedereen en bedankt om hieraan deel te nemen!

    We hopen dat jullie enorm genieten van de Schommelende Vleermuis op jouw dashboard en het Pompoenhoofd dat hangt te bengelen in jouw vrachtwagen. Ook al is Halloween een zeer tijdelijk evenement, kan je nu het hele jaar door rondrijden doorheen ETS2 en ATS met deze interieur accessoires!


    Velen van jullie hebben ook jullie reizen gedeeld met ons en iedereen binnen onze community, via onze sociale media kanalen. We hebben echt genoten van al jullie inzendingen en hebben er zelfs enkele gedeeld op onze publieke profielen en interne kanalen. Onze teams zijn enorm opgetogen wanneer ze te zien krijgen hoeveel jullie van onze World of Trucks evenementen houden.


    Geen nood! We zijn van plan om vanaf nu elk jaar een Halloween evenement te organiseren. Dit gezegd zijnde, willen we jullie eraan herinneren om onze sociale media kanalen in het oog te houden, zodat jullie niks interessants missen.

    Nog één keer verschieten: BOO!

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten