TruckStop Radio

    dinsdag 29 november 2022

    Een Reis Door De Tijd

     Waaw, wat vliegt de tijd! Het voelt als gisteren dat we het tienjarig bestaan van SCS Software vierden en nu, vijf jaar later, bereiken we terug een magisch nummer. Het jaar 2022 markeert het 25 jarig bestaan van ons bedrijf in de videogame industrie!

     Voor deze gelegenheid organiseerden we een heel groot feest voor al onze ontwikkelaars en een beperkt aantal gasten, in een van de modernste discotheken van Praag - EPIC Prague - en hadden er heel veel plezier, herdachten enkele nostalgische momenten, regelden verrassingen voor iedereen, genoten van een lekkere verjaardagstaart en nog zoveel meer! Samen hadden we een fijne tijd en vierden we deze geweldige verjaardag.

     We hebben een kleine documentaire video gecreëerd voor het team waarin we tonen welke weg we hebben afgelegd om te komen waar SCS Software nu in 2022 staat. Terwijl het eigenlijk de bedoeling was om deze video enkel intern te gebruiken, realiseerden we ons dat de #BestCommunityEver het zou appreciëren om ook een kijkje te krijgen in enkele belangrijke momenten in de geschiedenis van ons bedrijf. Wie weet leren jullie nog wel het een en ander over ons, dat jullie nog niet wisten?!


    We willen jullie allemaal bedanken voor jullie ongelooflijke en voortdurende ondersteuning en we hopen dat jullie vermaakt blijven met alles wat we nog te bieden hebben in de toekomst. Wij zouden niet staan, waar we staan, zonder jullie! Tot dusver was het een ongelooflijk, fantastische rit en dus ... op naar een volgende 25 jaar. We zien jullie allemaal op de weg!

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten