TruckStop Radio

    maandag 14 november 2022

    Het Wilde Westen Lakwerk DLC

     Op een droge, zonnige dag, verschijnt er een voorwerp aan de horizon. Het is niet meteen duidelijk wat er te zien valt, maar traag maar zeker, komt het dichterbij. Het brommende motorgeluid creëert een zekere spanning en hoe dichter het komt, hoe spannender het wordt. De chauffeur laat zijn hand over het stuurwiel glijden en neemt de laatste bocht. Het is nu voor iedereen duidelijk. Je bent aan de grond genageld. De vrachtwagen die je ziet, beschikt over een nog nooit eerder gezien lakwerk.

    "Yiihhhhaaaaa ... mensen, het ziet ernaar uit dat er een nieuwe lakwerk DLC is!"


    Ter ere van de spiksplinternieuwe Texas DLC voor American Truck Simulator en het klassieke Wilde Westen en spaghetti western films, gaan we morgen ook een nieuwe lakwerk DLC uitbrengen, samen met de Texas DLC. Deze nieuwe ontwerpen zijn geïnspireerd op legendes, mythische figuren en de unieke sfeer die rond dit genre hangt. Dat wil dus zeggen dat deze DLC perfect past bij de Texas kaartuitbreiding.

    Calamity's Aim

    Calamity's Aim

    Calamity's Aim

    Het Calamity's Aim lakwerk is geïnspireerd door het karakter "Ellen", gespeeld door Sharon Stone, in de film "The Quick and the Dead".


    Dead or Alive

    Dead or Alive

    Dead or Alive

    Het Dead or Alive lakwerk werd geïnspireerd op de vele WANTED posters die te zien zijn in de spaghetti Western films, zoals die met Clint Eastwood. Het afgebeelde figuur is een beetje geïnspireerd op Clint Eastwood.


    Last Rites

    Last Rites

    Het Last Rites lakwerk is geïnspireerd op een karakter, "Saint of Killers", uit een comic reeks "Preacher". 


    Six-gun Sheriff

    Six-gun Sheriff


    Six-gun Sheriff


    Dit Six-gun Sheriff lakwerk is geïnspireerd op het karakter "Jim Trigge'r Morton" uit de film "Six-Shootin' Sheriff".

    Final Draw

    Final Draw

    Final Draw

    Dit lakwerk is geïnspireerd op "Wild Bill" Hickok. Hickok werd in 1979 opgenomen in de Poker Hall of Fame. Wanneer hij werd doodgeschoten tijdens een potje poker, hield Hickok de 2 azen, 2 achten combinatie in handen. Vandaar de naam Dead Man's Hand voor die combinatie.


    De DLC bestaat uit 5 lakwerken voor de robuuste, Amerikaanse vrachtwagens en eentje voor de trailers. Met een van deze lakwerken op jouw vrachtwagen, zal niemand er ook maar aan twijfelen dat jij de ideale persoon bent voor de job, wanneer je de bounty komt ophalen ... euhm ... de vracht, bedoelen we! Dus, grijp jouw cowboyhoed, kruip in het zadel en bouw aan jouw legendarische reputatie.




    Wat denken jullie ervan, partners? Ga jij deze nieuwe lakwerken gebruiken? Indien ja, kijken we zeker uit naar jullie schermafbeeldingen of video's. Vergeet niet om ons te taggen (TwitterInstagramFacebookTikTok) wanneer je jouw content deelt op sociale media en wij zullen de beste zeker en vast delen op onze officiële kanalen. Tot de volgende!

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten