TruckStop Radio

    donderdag 10 november 2022

    Euro Truck Simulator 2 - 1.46 Update

    SCS Software is heel verheugd dat ze kunnen mededelen dat update 1.46 werd gelanceerd voor Euro Truck Simulator 2, op Steam. Deze update bevat bugfixes, aanpassingen en nieuwe content, die we in deze blog gaan bespreken. Neem rustig de tijd en geniet van onderstaande lectuur.


    SCS Software start meteen met iedereen te bedanken die hebben meegewerkt aan deze update en ook de #BestCommunityEver om bug rapporten door te geven tijdens de 1.46 Open Bèta. Vanuit de community komt waardevolle data, die helpen om nodige aanpassingen uit te voeren, maar ook om bugs te verwijderen die het officiële testteam niet hebben gevonden. Met deze gelanceerde update kan iedereen ten volle genieten van de content!

    Gallerij

    De gallerij is een comleet nieuwe toevoeging aan zowel Euro Truck Simulator 2 als American Truck Simulator. SCS Software heeft hier toch wel een poosje aan gewerkt en het resultaat mag er zijn! De gallerij is nu eigenlijk een beheers-tool voor alle afbeeldingen, fototrofeën en ontdekte uitkijkpunten. Terzelfdertijd blijft de oude getrouwe fotomodus aanwezig.


    Het meest intrigerende aan deze vernieuwingen, is hoogstwaarschijnlijk de toevoeging van de Fototrofeën. Deze fototrofeën kunnen gevonden worden op de kaart d.m.v. de nieuwe iconen en jawel, hoe kan je het bedenken, het is zowaar een fototoestel icoon! 


    SCS Software heeft een nieuw tracingsysteem bedacht die zal aanduiden wanneer je met jouw fototoestel richting een fototrofee kijkt. De zoeker, die normaal wit is, verandert in geel en als toevoeging krijg je onder de zoeker ook de beschrijving te zien van hetgeen waar je naar kijkt.




    In de gallerij modus, krijg je nu ook jouw reeds ontdekte uitkijkpunten te zien, maar ook diegene die je nog niet hebt ontdekt. Dit geldt trouwens ook voor de fototrofeën. De reeds ontdekte uitkijkpunten kunnen op elk moment opnieuw bekeken worden.

    Ontdekte (groen) en niet ontdekte (rood) uitkijkpunten.

    Je kan steeds checken waar je nog iets mist.

    De vernieuwde fotostudio bezorgt je een overzichtelijke manier om afbeeldingen te bekijken, te sorteren, maar ook om ze te uploaden naar de World of Trucks website en de al dan niet vrije sloten op jouw profielpagina.


    Bedrijvenbrowser

    Een toffe toevoeging aan zowel Euro Truck Simulator 2 en American Truck Simulator, in update 1.46, is de bedrijvenbrowser. Deze browser stelt spelers in staat om te zoeken naar specifieke bedrijven, met hun specifieke vrachten en trailers. 


    Dat wil dus zeggen dat je op voorhand kan nagaan welke vrachten er theoretisch aanwezig zijn tussen bijvoorbeeld London en Madrid of Calais en Duisburg. 

    Groen: traject; Geel: aanwezige bedrijven; Blauw: mogelijke vrachten voor het gekozen soort trailer (Roze).

    SCS Software is heel benieuw naar de feedback vanuit de community. Dez ekan je delen via sociale media of op hun forum.

    Aan te schaffen eigen Tank Trialers - Chemische Trailers

    Met update 1.46 komen ook nieuwe trailers op de proppen, chemische tank trailers!


    Deze trailers zijn ontworpen voor het vervoer van een hele reeks chemische producten, zoals zuren, giftige of bijtende vloeistoffen. Deze ladingen bestaan in de game uit:

    • Zwavelzuur
    • Kaliumhydroxide
    • Natriumhypochloriet
    • Zuur
    • Chemicaliën
    • Hete Chemicaliën
    • Zoutzuur



    Vergewis je ervan heel voorzichtig de baan op te gaan met dit soort producten. Een eventueel accident zou wel eens katastrofaal kunnen zijn!

    De ETS2 versies van deze trailers bestaan uit 2 chassissoorten (2-asser, 3-asser, enkele trailer) en 2 soorten opbouw (chroom, te lakken). Daarbovenop zijn er nog enkele aanpassingsmogelijkheden, zoals:
    • Soort chassis
    • Lakwerken (basis en DLC)
    • Markeringen
    • Achterbumper
    • Spatborden
    • en andere aanpassingen zoals slangen, water containers, brandblussers, enz.)

    Aangepaste Stadsintro's - Iberië

    Sinds kort, heeft SCS software iets nieuws geïntroduceerd in zowel Euro Truck Simulator 2 als American Truck Simulator - de stadsintroducties. De feedback van de community was heel positief. Daarom heeft SCS Software deze stadsintroducties uitgebreid en zal dit blijven doen.


    Deze cutscenes verschijnen wanneer de speler een beginnersstad kiest, bij het aanmaken van een nieuw profiel. Momenteel waren deze cutscenes of tussenfilmpjes enkel maar te zien voor de steden in Oostenrijk en de stad Hannover in Duitsland. Met deze update kunnen ze dus ook terug gevonden worden in Iberië. 

    Update voor de Iberische Kaart

    Misschien hebben jullie reeds opgemerkt dat er, nabij Madrid, een wel erg goed ontwikkeld gebied is dat niet toegankelijk bleek te zijn? Enkel via de vrije camera kon je hier al eens een kijkje komen nemen. SCS Software heeft de tijd genomen om deze nederzetting verder te ontwikkelen. De regio is geïnspireerd op Arganda del Rey, een gemeente in de Spaanse provincie en regio Madrid met een oppervlakte van 80 km². Arganda del Rey telt 54256 inwoners. In de game zal je er het Construcciones Elcano bedrijf terugvinden. Dit bedrijf werd het eerst geïntroduceerd in de overhaul van Oostenrijk.


    SCS Software zal dus de aanpalende snelweg in- en uitritten openzetten zodat iedereen er gemakkelijk kan komen om dit kleine stukje, nieuwe inhoud, te bewonderen.


    Regionale Iberische Verkeersborden 

    Verkeersborden zijn heel belangrijk om zowel verkeer als voetgangers te informeren. Zo ook zijn er borden die iedereen informeren over waar ze zich bevinden. In deze update zullen er dus een hele hoop groene en rode borden bijkomen in Iberië. 


    Deze borden moeten spelers informeren over waar ze zijn en of ze wel de juiste richting uitgaan.


    Aandrijfaskoppel

    SCS Software doet altijd hun uiterste best om de spelers te voorzien van een zo realistisch mogelijke game. Deze nieuwe toevoeging, to beide games, moet ervoor zorgen dat het realistische effect nog een tandje hoger schakelt. Deze functie kan aan- en uitgeschakeld worden in de gameplay instellingen en zorgt ervoor dat het linker voorwiel een beetje omhoog komt bij het optrekken.


    Aanpassingen Log

    Kaart

    • Nieuwe, te ontdekken, kleine Iberische gemeente én bedrijf
    • Iberische regionale verkeersborden

    Voertuigen

    • Aan te kopen Tankers - Chemische Trailers
    • DAF 2021 kreeg een aangepaste infotainment implementatie
    • Infortainment/GPS schermen hebben nu een, afzonderlijk van de zoom functie, aparte sneltoets toekenning
    • Mobiele telefoons en navigatietoestellen kregen een aangepaste implementatie

    Gameplay

    • Nieuwe Gallerij 
    • Bedrijvenbrowser
    • Aangepaste Stadsintro's
    • Aandrijfaskoppel

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten