TruckStop Radio

    zondag 13 november 2022

    Cruising Texas Evenement

     Sinds 15 november 2022 kunnen we allen deelnemen in het #CruisingTexas evenement dat je kan terugvinden op de World of Trucks website! Wanneer je doorheen het diverse landschap van de Lone Star staat rijdt, zal je langs moerassen en bossen komen, woestijnen en bergen en de rijke economie ontdekken die de staat Texas te bieden heeft.


    SCS Software vraagt de #BestCommunityEver om als groepsdoel een totaal van 201.168.000 km (125.000.000 mijl) bij elkaar te rijden, van of naar om het even welke stad binnen Texas.

    Men zegt wel eens dat alles groter lijkt in Texas en de enorme oppervlakte en geologische kenmerken zal jullie doorheen uitgestrekte landschappen laten rijden, als nooit tevoren. De staat Texas levert ook nog eens vele van de grootste en snelst groeiende steden in Amerika, zoals de Dallas-Forth Worth regio en de Houston regio. Terwijl jullie doorheen Texas cruisen, zullen jullie leren over de historische bedrijven die Texas hebben grootgebracht, zoals de katoen, olie en houtindustrie. Naast deze industrieën, is Texas ook heel bekend om zijn veehandel. Deze handel creëerde het traditionele beeld van de Texas veeboerderijen en de cowboys. Bovenop dit alles heeft Texas nog twee belangrijke industrietakken: glas en windenergie.

    Terwijl je door Texas trekt, de op een na grootste staat van Amerika, zal je vele, spectaculaire bezienswaardigheden ontdekken, zoals, om er een paar te noemen:

    • Corpus Christi, een mooie kuststad in Zuid-Texas
    • El Capitan, de tiende hoogste piek in Texas en deel van de Guadalupe Mountains
    • El Paso, de Zonnestad, in West-Texas met een reeks culturele en historische sites
    • Ruimtebedrijf met lanceerplatform, ter hoogte van Brownsville
    Net zoals met de voorbij cruising evenementen, kan je jouw eigen trailer gebruiken en van dit alles genieten via de Externe Ladingmarkt!

    De Texas DLC biedt 29 fantastische, nieuwe steden om te ontdekken en SCS Software heeft een beloning klaar voor iedereen die het persoonlijke doel behaald. Dit persoonlijke doel wordt bereikt wanneer je ladingen van of naar 15 unieke steden binnen Texas brengt. Elke trip moet minstens 161 km (100 mijl) lang zijn. 


    Regels

    Met een profiel, verbonden met World of Trucks, kan je jobs nemen uit de Externe Contracten of Externe Ladingmarkt. Het groepsdoel bestaat uit het bijeen rijden van een totaal van 201.168.000 km (125.000.000 mijl) en dit naar of van om het even welke stad binnen Texas.

    Het persoonlijke doel wordt behaald wanneer een speler vrachten heeft gebracht naar of van 15 unieke steden binnen Texas.

    Je kan steeds jouw logboek erbij halen om jouw laatste vrachten te checken.

    Beloningen

    • Persoonlijk:
      • World of Trucks achievement
      • Horned Lizard lakwerk voor de vrachtwagen (Steam inventaris)


    • Community:
      • Lone Star Longhorn ornament (Steam inventaris)

    Het evenement sluit af op 15 januari 2023 om 23u59 UTC.

    Vergeet niet jullie content te delen en de hashtag #CruisingTexas te gebruiken.

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten