TruckStop Radio

    vrijdag 23 december 2022

    Fijne Feestdagen!

     Beste, #BestCommunityEver,

    terwijl de feestdagen steeds dichterbij komen, voelen we ons bij SCS Software enorm vreugdevol en dankbaar en dat willen we met jullie delen. We wensen jullie allemaal de mogelijkheid om wat tijd door te brengen met geliefden en om medelijdend en vrijgevig te zijn voor elkaar. We hopen dat jullie even een pauze kunnen nemen om te genieten van de vreugde en vrede tijdens deze speciale tijden, net zoals ons team van ontwikkelaars.


    We raden jullie aan om even de tijd te nemen, om ten volle te genieten van hobby's en passies en we zouden heel vereerd zijn, mocht het spelen van een van onze spellen, daar een deel van zou uitmaken. Dit jaar staat ons Christmas Reflections World of Trucks Event volledig in het teken van Liefde, Vrede, Hoop en Genegenheid. We nodigen jullie uit om heel veel vreugde rond te dragen, tijdens deze feestelijke dagen.


    Wanneer we terugkijken op 2022, denken we zeker en vast aan alle momenten waarvan we enorm hebben genoten, maar ook aan de mindere momenten. 2022 was voor velen ter wereld een enorm moeilijk en uitdagend jaar en we hopen dat de wereld in 2023 een betere plaats mag worden voor iedereen! Indien je nieuwsgierig bent naar wat 2023 heeft te bieden op vlak van onze games, dan raden we jullie aan om even naar onze Kerst Stream te kijken. Deze is gevuld met opwindend nieuws, worden tipjes van sluiers opgelicht over toekomstige projecten en worden er heel veel hints gegeven vanuit de ontwikkelteams.

    Zalig Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar!

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten