TruckStop Radio

    vrijdag 30 december 2022

    SCS Onderweg: PACCAR Technisch Centrum

    We weten dat jullie ervan houden een beetje geplaagd te worden wanneer het neerkomt op de samenwerkingen met echte merken en bedrijven en vandaag hebben we zulk nieuws voor jullie. Enkele SCS leden hebben recent de grote plas overgestoken om een bezoek te brengen aan PACCAR, een zusterbedrijf van Kenworth en Peterbilt Trucks.


    De reis bracht ons naar het PACCAR Technisch Centrum in Washington en naar het hoofdkwartier van Peterbilt in Denton, Texas. We willen Brianna Potthast, Tim Lychik, en Don Palmer van Kenworth enorm bedanken om dit bezoek te regelen en ook Derek Sancer, Hanson Morris, and Justin Tjahjono van het Industriële Ontwikkelteam bij Peterbilt, voor de rondleiding doorheen hun lab. We hebben al deze mensen mogen ontmoeten en zijn heel dankbaar voor hun vrijgevigheid en hulp die ze ons geboden hebben!


    Desalniettemin, stond er meer op de agenda dan de ontmoetingen met deze mensen. Ons doel was om belangrijke data te verzamelen voor onze toekomstige projecten - referentiemateriaal voor meerdere vrachtwagens en andere inhoud die naar American Truck Simulator komt.









    We kunnen nog niet vertellen wanneer deze projecten worden geïntegreerd in ATS, echter zullen we jullie wel op de hoogte houden van elke stap tijdens de creatie en af en toe iets tonen. Tot dan, raden we aan om een oogje te houden op onze sociale media kanalen (TwitterInstagramFacebookTikTok) voor mogelijke spoilers.

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten