TruckStop Radio

    vrijdag 9 december 2022

    Westelijke Balkan - Grensovergang

    Met de komende DLC voor Euro Truck Simulator 2, West Balkans, zijn er 8 nieuwe landen die de game zullen vervoegen. Daardoor zullen de spelers heel wat grenzen moeten passeren. We raden aan om jullie papierwerk en documenten zeker in orde te hebben, wanneer je alle 30 grenzen wil passeren.


    Bij elke grensovergang komt een documenten check kijken en in sommige gevallen zullen de douaniers genoodzaakt zijn om jouw vrachtwagen aan een grondige controle te onderwerpen. Die grondige controle kan op twee manieren gebeuren: door middel van een X-Ray scan van trekker en aanhangwagen of door een manuele inspectie. De reden voor deze controles is het garanderen van de veiligheid voor zowel de vrachtwagenbestuurder als het land. Er zijn namelijk heel veel verschillende regeltjes over wat wel of niet kan geïmporteerd worden.




    Grenscontroles komen in verschillende groottes en samenstellingen, naargelang hun locatie. Van een kleinschalige grensovergang tussen Bulgarije en Servië tot een grootschalige grensovergang in Korgosh. Elke grensovergang is uniek op zijn eigen manier. Onze kaart -en modellen teams hebben deze grensovergangen zo realistisch mogelijk gecreëerd. Heel veel tijd en werk sloop in het onderzoek naar hoe de grensovergangen in elkaar zitten tot het nabootsen van elke toegangs- en uitgangsweg. 





    Om deze grensposten zo goed mogelijk na te bootsen, moesten onze teams een groot aantal nieuwe prefabs en modellen creëren. Voor dit project alleen, werden meer dan 130 nieuwe modellen aangemaakt! Dit gaat van nieuwe voertuigen tot nieuwe, geanimeerde personages die werken aan de grensovergangen.


    Afhankelijk van de locatie van de grensovergang, zal je hele interessante zaken aantreffen. Zoals de grensovergang tussen Servië en Bosnië-Herzegovina, die in twee gedeeld wordt door een brug over een rivier.


    Een deel van dit project, bevat ook 10 grensovergangen die zich bevinden tussen de nieuwe en reeds bestaande landen in Euro Truck Simulator 2. Zo heb je Hongarije, Roemenië, Oostenrijk en Italië. 3 van deze grenzen behoren tot het Schengen gebied en daar dient dus niet gestopt te worden.


    We kijken al volop uit naar het moment waarop jullie naar al deze nieuwe landen kunnen reizen. Tot dat moment eraan komt, zorgen jullie er best voor dat jullie documenten in orde zijn en ... keep on trucking!

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten