TruckStop Radio

    dinsdag 6 december 2022

    Herziening Duitsland - Stuttgart

     Een tijdje geleden was er de blogpost over de het herziene Hannover en op het einde van het artikel, plaagden we jullie, met een mogelijk nieuwe look, die er zat aan te komen voor andere Duitse steden. Vandaag kunnen we jullie met trots vertellen dat een volledig herzien Stuttgart jullie kant uitkomt!



    Om met een volledig nieuwe stad te komen, moesten we de huidige afbreken, met uitzondering van de al herziene delen, zoals het vliegveld en de stadsrand. De algemene indeling is nu groter. Bovenop de industriezones die je kan ontdekken, kan je nu ook door sommige delen van de stad rijden. 







    Deze stad heeft een rijke geschiedenis met ontdekte, lokale gemeenten die teruggaan tot in de Oudheid. In dit project worden ook verschillende bezienswaardigheden, uit verschillende tijdperken, naar voren geschoven. Neue Schloss (New Palace), het Staatstheater Stuttgart en in de verte een kasteel, zijn een paar voorbeelden van bestaande gebouwen die je kan ontdekken.






    Momenteel is het voor ons onmogelijk om te zeggen welke stad de volgende zal zijn om onder handen te nemen en naar hetzelfde niveau te brengen van onze huidige standaard, maar hou zeker een oogje op onze blog en sociale media kanalen (TwitterInstagramFacebookTikTok), zodat je niks belangrijks mist!

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten