TruckStop Radio

    zondag 8 januari 2023

    Een Terugblik op 2022

     Wat vliegt de tijd toch! 2022 ligt nu achter ons en we wilden even terugkijken op de voorbije 12 maanden.


    Wanneer we terugkijken op de ontwikkeling van zowel American Truck Simulator als Euro Truck Simulator 2, zijn er toch wel enkele zaken die de moeite waard zijn om te vernoemen. Zo zijn we erin geslaagd om enkele projecten af te krijgen en te lanceren, zoals enkele kaart uitbreidingen, nieuwe voertuigen en onderdelen, nieuwe in-game kenmerken en verschillende algemene verbeteringen en upgrades aan bestaande systemen. Daarbovenop zijn we erin geslaagd om enkele nieuwe samenwerkingen te realiseren met bestaande bedrijven en bestaande samenwerkingen nog te versterken. Daar zijn we heel blij om. Dit alles reflecteert uiteraard in wat we konden aanbieden in beide games én ligt er nog heel wat in het verschiet. We hopen dat al deze zaken hebben bijgebracht aan het verbeteren van onze games en de spelervaring van elke speler.

    Ga vlug een kijkje nemen naar onderstaande video, waarin we een blik werpen op het voorbije jaar 2022!


    Jullie hebben ook nog maar eens bewezen dat jullie zeker en vast de #BestCommunityEver zijn en we kunnen niet wachten om jullie de inhoud, die we gepland hebben voor ETS2 en ATS, voor 2023, aan te bieden (we raden jullie aan om onze voorbije Kerst stream te bekijken voor enkele hints en teasers).

    En als altijd, raden we jullie aan om onze sociale media kanalen te volgen (TwitterInstagramFacebookTikTok), want daarop verschijnen ook soms hints naar wat de toekomst te bieden heeft. We zien jullie allen op de weg!

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten