TruckStop Radio

    zaterdag 21 januari 2023

    Oklahoma - Nieuwe Bedrijven

    De Staat Oklahoma is een thuis voor vele verschillende bedrijfstakken en vandaag willen we wat voorbeelden tonen en informatie verschaffen over enkele van deze nieuwe, unieke bedrijven, waar je in de komende Oklahoma DLC voor American Truck Simulator zal kunnen leveren. Hou er rekening mee dat wat we tonen, niet de afgewerkte producten zijn van wat er uiteindelijk in de game zal verschijnen, want het productieproces in nog heel pril.

    Bandenfabriek


    Eén van de unieke bedrijfstakken die zich in Oklahoma bevindt, vind je terug bij de twee bekendste bandenfabrikanten ter wereld (Michelin & Goodyear). Het is in de steden Lawton en Ardmore dat het fabriceren van banden teruggaat tot 100 jaar geleden.  Wanneer beide bedrijven op volle toeren draaien, kunnen ze tot wel 108.000 banden per dag vervaardigen. Deze worden aangeboden aan bestuurders over de hele wereld en houden hen veilig op de weg!

    Distributie van gas en chemicaliën


    Oklahoma bevindt zich aan de top van het land wanneer het aankomt op het vervaardigen van olie en natuurlijk gas. Vrachtwagenbestuurders zullen hun handen vol hebben met het leveren van gas en chemicaliën aan de talloze kleinere steden binnen de Staat en ver daarbuiten. Zorg er dus voor dat jullie tank-trailers gereinigd zijn en klaarstaan!

    Bus-fabriek


    Wist je dat Oklahoma ook bekend staat als "De Schoolbussen-Hoofdstad van de Wereld"? In de stad Tulsa, rollen er elk jaar tot wel 11.000 van die typische, gele schoolbussen de fabriek uit. Het bedrijf heeft een constante toelevering van essentiële onderdelen en materialen nodig. Dit gaat van onderdelen voor de motor tot de verf die wordt gebruikt. 

    Gemeentelijke Depots


    Zowel publieke als eerstehulp voertuigen moeten geregeld van een onderhoud voorzien worden zodat ze als "veilig voor de weg" kunnen bestempeld worden. Elk van die voertuigen, van schoolbussen tot ambulances, hebben zo hun eigen locatie waar ze worden onderhouden. Het is aan de vrachtwagenbestuurders om al deze locaties te voorzien van onderdelen en materialen om deze voertuigen op de weg te houden.

    Elektriciteitsvoorzieningen Fabriek


    Hier wordt alles vervaardigd van airco's tot transformators (neen, niet de robots in vermomming). Daar deze fabrieken redelijk algemeen zijn, zullen vrachtwagenbestuurders in staat zijn om een hele resem aan elektrische apparaten te verdelen over de Staat Oklahoma en ver daarbuiten.

    Rivier Haven


    Dit gebied is gebaseerd op een echte haven aan de rivier in Tulsa, die dient om per schip aangeleverde goederen, verder te verdelen over land. Hier komen de vrachtwagenbestuurders aan het spel. De publieke en private terminals zorgen ondermeer voor graan, droge producten, stukgoed en vloeistoffen in bulk. Grote hoeveelheden zijn geen probleem. Het feit dat klanten meer dan 2.2 miljoen ton aan goederen verschepen via schepen, treinen en vrachtwagens, toont dat aan. 

    Meubeldepot

    Deze winkels voorzien klanten van lokaal vervaardigd meubilair, dat gaat van tafels tot bedden. Deze depot is een aanvulling op de vele houtindustrieën die er te vinden zijn in American Truck Simulator. Jij kan deel uitmaken van deze unieke industrie door de nodige goederen en materialen te vervoeren.

    Vlieghaven Tulsa


    De vlieghaven van Tulsa is een belangrijk knooppunt voor toeristen alsook goederen. De vlieghaven is een thuis voor enkele logistieke operaties die dagelijks goederen verschepen naar de grotere knooppunten binnen de Staat en is dus van vitaal belang voor het veilig en snel transporteren van goederen naar de rest van de wereld. 

    In onze komende Oklahoma DLC zullen er meer dan genoeg opties zijn om iets te vervoeren. Het doet er niet toe wat jouw bedrijf's specialisaties zijn, van tankers tot koelwagens, er zal altijd werk voor jou te vinden zijn in "The Sooner State". We kijken al uit om nog meer details met jullie te delen in de toekomst. Tot dan, kan je deze DLC altijd toevoegen aan jouw verlangenlijst!


    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten