TruckStop Radio

    vrijdag 13 januari 2023

    Westelijke Balkan - Grensovergang #2

    Vorige maand deelden we een blog publicatie waarin je allerlei voorbeelden kon zien van de grensovergangen die we aan  het creëren zijn voor onze toekomstige wegen DLC West Balkans voor Euro Truck Simulator 2. Met meer dan 30 grensovergangen, was het niet mogelijk om ze allemaal te bespreken of tonen in slechts één blog bericht! Vandaag kunnen we jullie nog meer schermafbeeldingen tonen waarop je de unieke grensovergangen kan zien die heden in ontwikkeling zijn voor deze nieuwe DLC! 


    In het eerste blogartikel vertelden we jullie reeds dat ons ontwikkelteam volop bezig is met het creëren van nieuwe assets en dat ze dit zo realistisch mogelijk willen doen. De regio's binnen deze DLC bevatten unieke, maar ook soms ongewone grenscontroles, waardoor het soms moeilijk is om aan informatie of referenties te komen. Sommige zaken liggen namelijk nogal gevoelig.




    Hoe dan ook, vinden we het super belangrijk om deze regio's waarheidsgetrouw weer te geven. Ook al gaat het soms slechts om grensovergangen binnen het Schengen gebied en moet er dus niet gestopt worden.



    Zoals jullie kunnen zien, verschillen de omvangen van de grenscontroles drastisch! Van de omvangrijke grenscontrole tussen Horgos & Röszke tot de kleinere overgang tussen Vardiste & Kotroman; maar elk van hen heeft zijn eigen doelstelling.


    We kijken al uit naar jullie reizen doorheen al de nieuwe, fantastische landen binnen deze West Balkans DLC. Tot dan, raden we aan om onze sociale media kanalen (TwitterInstagramFacebookTikTok) in het oog te houden voor verder nieuws. Vergeet ook niet om de West Balkans DLC toe te voegen aan jouw verlangenlijst op Steam. 

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten