TruckStop Radio

    donderdag 26 januari 2023

    Herziening Zwitserland: Genève



    Vorige maand hebben we officieel bekend gemaakt dat we het land Zwitserland, in Euro Truck Simulator 2, volledig onder handen gaan nemen en we kunnen vertellen dat het echt goed vordert. We zijn klaar om nog een deel van ons werk met jullie te delen - Genève!

    Daar Genève nogal een gecompliceerde geschiedenis heeft met Frankrijk, is het veilig om aan te nemen dat dit de meest "Franse" stad is dat buiten de landsgrenzen te vinden is. Samen met vele andere details, is het vooral de architectuur die dit weggeeft. We hopen dan ook dat we dit beter naar voor kunnen brengen nadat ons werk erop zit.





    Bovenop dit alles zal de herziening van Genève jouw ervaringen drastisch verbeteren wanneer je de stad en kontrijen zal bezoeken. Het zal mogelijk zijn om langsheen het meer van Genève te rijden, doorheen het stadscentrum, over de Rhône, met zicht op het meer en een bekende fontein en jouw weg oostwaarts te vervolgen via de A40, richting Frankrijk.



    We hebben ook de economie binnen de stad aangepakt zodat het meer de werkelijkheid reflecteert en er meer vareiteit aanwezig is. Daardoor werd de omvang vergroot. Er zullen een industriezone, een agrarisch gebied, een spoorweg terminal, een chocoladefabriek en een winkelcentrum aanwezig zijn. We hopen echt dat, wie bekend is met het gebied, onmiddellijk deze aanpassingen zal opmerken en herkennen.



    We kunnen nog niet zeggen wanneer dit project ten einde zal zijn, maar we zijn wel al benieuwd naar wat jullie denken over hetgeen we al hebben laten zien. Laat het ons zeker weten. Verder kan je nog onze sociale mediakanalen volgen voor verdere updates en aankondigingen (TwitterInstagramFacebookTikTok).

    Lees ook: Herziening Zwitserland: Bern

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten