TruckStop Radio

    woensdag 4 januari 2023

    Iets Enorms Is Onderweg ... 🐫

     Een oud gezegde luidt: "Wanneer een kameel zijn neus in de tent stopt, volgt zijn lijf heel snel."


    We zullen zien, niet?

    ■■■■■■■■■■

    Nvdr: het gezegde werd letterlijk vertaald uit het Engels. Het originele luidt: "Once the camel’s nose is in the tent, the rest of the camel can’t be far behind." Maar wat betekent dit gezegde eigenlijk? We zochten het voor je op.

    Het gezegde betekent dat wanneer een klein iets wordt toegelaten (de kameel die zijn neus in de tent van zijn ruiter stopt, om zich op te warmen tijdens een koude nacht in de woestijn), het zal gevolgd worden door een groter, ongewilde situatie (de kameel die dan vraagt of hij zijn nek en voorpoten ook in de tent mag plaatsen en uiteindelijk helemaal in de tent komt te zitten. 

    Met andere woorden, snap ik persoonlijk niet wat SCS hiermee bedoelt. Het gezegde werd erbij gehaald omdat het gaat over een kameel en de video leert ons dat er nieuwe trailers (aanhangwagens) worden ontworpen van het merk Wielton. Wielton gebruikt namelijk een kameel in hun merklogo. 


    Maar waarom dit een ongewenst vervolg zou hebben, lijkt me nogal onwaar. Dus ik denk niet dat we het gezegde moeten opnemen zoals het oorspronkelijk de bedoeling is. We moeten het opnemen als volgt: een tipje van de sluier wordt opgelicht -de video- en het vervolg zal dan de uiteindelijke trailer zijn, die we krijgen in het spel.

    We mogen dus wel stellen dat we, ergens in de toekomst, Wielton trailers mogen verwachten voor Euro Truck Simulator 2

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten