TruckStop Radio

    dinsdag 10 januari 2023

    Herziening Duitsland - Frankfurt am Main


    Hallo, Freunde! De tijd is gekomen om de aandacht te vestigen op een andere Duitse stad die volledig zal herzien worden. Dit alles maakt deel uit van de herziening van volledig Duitsland. Vandaag willen we jullie graag vertellen en tonen wat er zo allemaal staat te veranderen voor Frankfurt am Main, een van de fantastische Duitse steden.


    Misschien hebben jullie het reeds opgemerkt in onze vorige herziene steden, maar het is niet eenvoudig om dit te doen. Er moet van nul begonnen worden. De steden worden een voor een met de grond gelijk gemaakt om dan opnieuw opgebouwd te worden. Uiteraard zijn er een paar uitzonderingen. Er zijn altijd een paar zaken die blijven waar ze zijn. Zo zal je nog steeds de garage terugvinden waar die was, net zoals de Iveco vrachtwagenhandelaar. Ook de ring blijft waar die is, met uitzondering van een nieuw kruispunt aan de noordzijde van de stad, die een verbinding maakt met Autobahn 5. Zo zullen er extra toegangswegen zijn tot de stad (de toegangen in het zuiden en oosten blijven bestaan).



    Frankfurt heeft een turbulente geschiedenis achter zich, maar heeft steeds de tand des tijds doorstaan. Er wonen nu meer dan 750.000 inwoners in de metropool en de lokale economie kent een voortdurende groei. Daardoor hebben wij besloten om de stad uit te bouwen. We hebben meer depots toegevoegd en een deel van het nabije industriepark!



    De stad heeft een van de grootste vliegvelden van Europa en wij moesten ervoor zorgen dat dit terug te vinden was in het spel. Het vliegveld zal dus van een uitbreiding voorzien worden en je zal de mogelijkheid hebben om doorheen enkele nabije gebieden te rijden die je zullen voorzien van al het plaatselijke schoon, bestaande uit herkenningspunten en bezienswaardigheden en een spiksplinternieuw station voor lange-afstandstreinen en een congresgebouw. Daarbovenop komt er ook nog een cargo-depot voor het vliegveld.





    We hopen dat jullie niet kunnen wachten om doorheen het nieuwe Frankfurt am Main te rijden?! We kunnen nog niet vertellen wanneer dit alles naar het spel Euro Truck Simulator 2 komt, maar tot dan raden we aan om onze sociale media kanalen te volgen (TwitterInstagramFacebookTikTok) voor eventuele updates.

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten