TruckStop Radio

    zondag 24 september 2023

    Dynamische Reclameborden - Swift Transportation

    Na ons eerste experiment met een reus in de Amerikaanse logistieke industrie op onze in-game dynamische reclameborden, openen we nu deze kans voor nog een enorme logistieke onderneming: Swift Transportation.


    Swift Transportation is een bekend en lang bestaand transportbedrijf met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de oprichting in 1966. Met een uitgebreide vloot aan vrachtwagens en een toegewijde workforce, specialiseert het bedrijf zich in het bieden van een breed scala aan transportoplossingen, samen met een sterke toewijding aan veiligheid, efficiëntie en klanttevredenheid.


    Met deze nieuwe samenwerking hopen we onze ATS-spelers te blijven inspireren die een diepe interesse delen in echte vrachtwagens. Voor degenen die altijd al gefascineerd zijn geweest door het idee van een carrière als vrachtwagenchauffeur, kan dit de vonk zijn die een levenslange reis ontsteekt.


    We geloven dat zelfs de kleinste gebaren een diepgaande invloed kunnen hebben. Door industrie-gerelateerde inhoud binnen het spel te tonen, streven we ernaar om betekenisvolle verbindingen te creëren tussen virtuele werelden en echte wereldkansen. Terwijl talloze spelers langs onze in-game reclameborden passeren, wie weet? Iemand zou een wervingsreclamebord van Swift Transportation kunnen zien en dat opvatten als een teken om een carrière in de transportsector te verkennen.


    We zijn blij en vereerd dat Swift Transportation nog een mega logistiek bedrijf is dat enorme potentie ziet binnen onze #BestCommunityEver en ons helpt met dit innovatieve concept te experimenteren.

    We hopen en geloven dat we samen een kans hebben om het pad te verlichten naar nieuwe carrières en aspiraties voor onze ATS-spelers, die niet alleen virtuele vrachtwagenchauffeurs zijn, maar ook echte fans van het rijden met een vrachtwagen.

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten