TruckStop Radio

    zaterdag 2 september 2023

    Westelijke Balkan - Tunnels

    De Westelijke Balkan-regio wordt gekenmerkt door zijn gevarieerde en schilderachtige landschappen, variërend van ruige bergen tot serene kustlijnen. Te midden van deze natuurlijke schoonheid is een netwerk van tunnels uitgehouwen door het uitdagende terrein, die dienen als vitale transport- en infrastructuurverbindingen voor alle chauffeurs!


    Ons team heeft hard gewerkt om veel van deze tunnels aan te leggen in ons aankomende West Balkan DLC voor Euro Truck Simulator 2. Aangezien elk van deze tunnels op zijn eigen manier uniek is, hebben we heel wat extra assets en modellen gecreëerd om ze zo goed mogelijk te vertegenwoordigen in onze virtuele wereld.


    Dankzij het ruige terrein zul je door meer dan 60 tunnels kunnen reizen in de West Balkan DLC. Het merendeel van deze tunnels bevindt zich in Kroatië en in Bosnië en Herzegovina. In Kroatië bevinden veel van deze tunnels zich op de snelweg, langs het kustwegennet, terwijl ze in Bosnië zijn aangelegd door schilderachtig heuvelachtig en bergachtig terrein.


    Tegenwoordig hebben veel tunnels die zich langs belangrijke wegennetwerken bevinden, zeer strenge veiligheidsregels om eventuele ongevallen te minimaliseren. Onze teams hebben tal van extra assets gecreëerd om enkele van de bewegwijzering en technologie te vertegenwoordigen die in veel tunnels bestaat; inclusief verkeerslichten, digitale snelheidsborden, noodtelefoons, ventilatie en meer!


    Je zult ook enkele bekende en nieuwere tunnels vinden die zijn gerecreëerd in deze DLC, zoals de indrukwekkende Karawankentunnel die het Alpengebied van Karawanken doorkruist. Een ander voorbeeld is de Supava- en Polakovica-tunnels, die een indrukwekkende verbinding hebben, bekend als de Ston-brug, die ze met elkaar verbindt.


    Hoewel ze er eenvoudig uitzien, zijn tunnels verbazingwekkende staaltjes van techniek die soms vele jaren kunnen duren om te maken. We hopen dat je de tijd neemt om er enkele van te verkennen tijdens je toekomstige reizen! We kijken ernaar uit om meer te laten zien van deze aankomende DLC in de nabije toekomst. Tot die tijd, blijf lekker doorrijden!


    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten