TruckStop Radio

    zaterdag 30 september 2023

    PC Systeemvereisten Update

    Ons voornaamste doel is altijd geweest om de kwaliteit van nieuwe inhoud in evenwicht te brengen met de speelbaarheid van onze games op diverse hardwareconfiguraties. In de afgelopen tien jaar zijn we erin geslaagd om compatibiliteit te behouden met een breed scala aan systemen, terwijl we zowel de visuele aspecten als de gameplay voortdurend hebben verbeterd. Deze toewijding geldt voor onze belangrijkste titels, DLC's en kaart-herwerkingprojecten.


    We willen u graag informeren dat we onze aanbevolen pc-specificaties bijwerken, met name voor GPU, CPU en geheugen, terwijl we pleiten voor een overstap van HDD naar SSD om de prestaties aanzienlijk te verbeteren. De onderstaande infographic geeft deze wijzigingen weer. We geloven dat onze herziene vereisten zowel passend als tijdig zijn voor degenen die overwegen hun systeem te upgraden.


    Opmerkelijk is dat onze hardwarevereisten sinds 2012 grotendeels consistent zijn gebleven. Met de vooruitgang in onze nieuwste en aankomende inhoud voor zowel ETS2 als ATS zijn we echter van mening dat het tijd is om onze systeemvereisten bij te werken. Deze updates verduidelijken de benodigde hardware voor optimale prestaties, met als doel een gameplay-ervaring van 1080p bij 30 FPS op medium tot lage instellingen. Het is eerlijk om toe te geven dat de hardware die we eerder hebben voorgesteld mogelijk niet meer aan deze norm voldoet met onze nieuwere inhoud en aankomende functieverbeteringen. De grafische kaart die we oorspronkelijk aanbevolen, is al jaren niet meer op de markt, waardoor het onpraktisch is als referentie. Het is dus gerechtvaardigd om de aanbevelingen bij te werken op basis van meer recente hardware.

    Onze games zullen nog steeds draaien op oudere systemen - we willen onze toegewijde fans niet teleurstellen door hun bestaande hardware verouderd te maken. Het kan echter zijn dat de ervaring mogelijk niet consistent voldoet aan onze 30 FPS-norm. Als dit het geval is, raden we aan om de in-game kwaliteitsinstellingen aan te passen en mogelijk verder te verlagen om de framerate te verbeteren.

    Technisch gezien worden deze wijzigingen in systeemvereisten relevant bij de release van de aankomende 1.48.5 onderhoudsupdate. We wilden echter nu al deze informatie verstrekken en de redenering uitleggen, omdat we binnenkort alle game- en DLC-pagina's in de Steam-winkel gaan bijwerken.

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten