TruckStop Radio

    zondag 10 september 2023

    Euro Truck Simulator 2: Ancona en Bari Update

    Een tijdje geleden kondigden we aan dat de stad Triëst zijn intrede zal maken in de wereld van Euro Truck Simulator 2. Echter, voordat de Westelijke Balkan DLC wordt uitgebracht, wachten er nog een paar andere veranderingen op andere gebieden van Italië, aangezien Ancona en Bari zeer belangrijke updates zullen ontvangen.


    Zoals we eerder hebben uitgelegd, moeten we elke keer dat we het spel uitbreiden nadenken over hoe we het nieuwe content kunnen verbinden met de omgeving. Om die reden hebben we besloten om nieuwe veerboten toe te voegen voor transport in zowel Ancona als Bari. Van hieruit kun je reizen naar de nieuwe DLC en beginnen aan een spannende nieuwe reis!


    En aangezien de hele nabije gebieden moesten worden herwerkt vanwege deze nieuwe toevoeging, hebben we ook een paar nieuwe bezienswaardigheden toegevoegd om te verkennen. We hopen dat deze aanpassingen zullen zorgen voor een betere ervaring bij het reizen naar of vanuit de regio Westelijke Balkan. Bovendien komen onze inspanningen met extra voordelen voor de eigenaren van de Italia DLC, waardoor de kaartuitbreiding wordt verrijkt met nieuwe bonusinhoud.


    Ongeacht welke van deze twee steden je als eerste besluit te bezoeken, we zijn ervan overtuigd dat deze update zowel praktisch als visueel opwindend zal zijn. Voor meer informatie over de exacte datum waarop deze veranderingen naar het spel komen, houd je de blog in de gaten of volg je onze sociale media (XInstagramFacebookTikTok) voor onmiddellijk nieuws.

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten