TruckStop Radio

    donderdag 28 september 2023

    Westelijke Balkan - Talen en Verkeersborden

    Tijdens je reizen in de regio Westelijke Balkan zul je een grote verscheidenheid aan verkeersborden tegenkomen met verschillende talen. Onze teams voor bewegwijzering, assets en onderzoek hebben samengewerkt om nauwkeurige en realistische verkeersborden te creëren, waarvan we vandaag graag enkele voorbeelden met je delen.


    Elke regio heeft zijn eigen unieke bewegwijzering, die weggebruikers moeten begrijpen en opvolgen. Deze borden kunnen bestuurders informeren over een scala aan informatie, zoals gevaren op de weg vooruit, geposte snelheidslimieten of alternatieve routes.



    We spraken met onze 'Verkeersbord Specialist' Voytek en vroegen hem of hij een ruw idee had van hoeveel verkeersborden er zijn gemaakt voor deze aankomende DLC. "Er zijn meer dan 1600 unieke navigatieborden gemaakt voor de Westelijke Balkan, en slechts een klein deel daarvan is aangepast om overeen te komen met de situatie in het spel, bijna allemaal zijn ze trouw aan hun real-life tegenhangers. Het is opnieuw een record ten opzichte van onze eerdere toevoegingen."



    Naast de inheemse talen die worden gesproken in de Westelijke Balkan, zul je ook borden tegenkomen met tweetalige teksten of twee verschillende alfabetten. Deze zijn vaak te vinden op navigatieborden of tolwegwijzers.


    Dus, als het gaat om reizen naar de Westelijke Balkan, zorg ervoor dat je goed naar de borden kijkt wanneer je ze passeert. Ze bevatten alle informatie die je nodig hebt voor een veilige rit op de weg. Als je wilt wat je ziet, is dit jouw teken om de Westelijke Balkan DLC aan je Steam-verlanglijst toe te voegen. We kijken ernaar uit om binnenkort meer nieuws te delen, tot die tijd, blijf veilig op de weg!

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten