TruckStop Radio

    donderdag 21 september 2023

    1.48.5 Onderhoudsupdate Open Bèta

    Ons West-Balkansteam bereidt zich voor op de langverwachte uitbreiding van de kaart. Om de weg hiervoor vrij te maken, zullen we de 1.48.5 Onderhoudsupdate uitrollen. We hebben de spelversie niet helemaal met een heel getal verhoogd, omdat dit voornamelijk draait om het opruimen van wat gegevens.


    Met de West-Balkan DLC in het vooruitzicht zijn we achter de schermen hard aan het werk, bugs aan het oplossen en aan het polijsten; ervoor zorgend dat alles klaar is voor een soepele release. Dit omvat het voortdurend itereren over meerdere databases met betrekking tot de wereldeconomie en de topologie van de route toegang, en soms het implementeren van gerelateerde codeaanpassingen en optimalisaties.

    Naast onderliggende gegevenswijzigingen zijn er nog steeds enkele zichtbare hoogtepunten van deze update - de toevoeging van nieuwe kaartinhoud! Spelers kunnen uitkijken naar het verkennen van de nieuw toegevoegde stad Triëst, samen met de bijgewerkte steden Ancona en Bari. Deze wijzigingen werden eerder beschreven op onze blog, dus voor meer details, bekijk de toegewijde artikelen hier (Ancona + Bari) en hier (Triëst).


    We moeten ervoor zorgen dat al het harde werk en de toewijding die in de nieuwe gegevens zijn gestoken, klaar zijn om openbaar te worden gemaakt, en zo het podium te zetten voor de release van de kaartuitbreiding. Zoals je kunt zien, is de ETS2 1.48.5 Onderhoudsupdate een belangrijke stap in de voorbereiding op de release van West-Balkan, omdat het niet alleen bugfixes met zich meebrengt, maar ook spannende nieuwe kaartinhoud die een betere verbinding met het nieuwe deel van het speluniversum mogelijk maakt.


    Onze ervaren spelers zijn welkom om ons opnieuw te helpen bij het bètatesten van de wijzigingen. Voor mod-makers is het handig om hun mods te controleren op compatibiliteitsproblemen met de wijzigingen.

    Doe mee aan de open bèta, verken de nieuwe steden en geef feedback in het toegewijde gedeelte van ons forum om het ontwikkelingsteam te helpen de ervaring te optimaliseren. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de aankomende West-Balkan DLC-release een gedenkwaardige en plezierige reis wordt voor alle ETS2-fans.

    Als je wilt deelnemen aan de open bèta, kun je deze versie vinden in de public_beta-tak op Steam. De manier om toegang te krijgen is als volgt: Steam-client → BIBLIOTHEEK → klik met de rechtermuisknop op Euro Truck Simulator 2 → Eigenschappen → tabblad Betas → public_beta → 1.48.5. Er is geen wachtwoord vereist. Soms moet je je Steam-client herstarten om de juiste taknaam daar te zien.

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten