TruckStop Radio

    dinsdag 21 februari 2023

    Westelijke Balkan - Triëst

    We kunnen al raden wat jullie denken. Valt Triëst niet net buiten de West Balkan? Wel, vandaag is dit artikel meer dan wat er in de titel staat. Blijf lezen om het te ontdekken!


    Elke keer we de Euro Truck Simulator 2 wereld willen uitbreiden, moeten we ook denken aan hoe we het op een degelijke manier verbinden met de rest van de kaart. Heel vaak betekent dit dus dat we iets nieuw moeten toevoegen aan reeds bestaande steden, die dichtbij de nieuwe DLC liggen, maar geen echt onderdeel zijn van die DLC. Dit geeft ons tevens de mogelijkheid het realisme binnen die regio een beetje op te krieken. Dit is dus wat er met Triëst aan de hand is. Deze stad ligt amper 8 kilometer verwijderd van de Sloveense stad Koper. Deze aanpassing zullen we als een update aanbieden voor het basis spel, om zo de weg naar de lancering van West Balkans open te maken. 





    Triëst situeert zich in het noordoosten van Italië. Het is niet enkel een beeldschone stad met een geweldige architectuur, maar beschikt tevens ook over een diep-water haven die heel belangrijk is voor het Europese transport. Als vrachtwagenchauffeur zal je dus de mogelijkheid hebben om doorheen dit havengebied te rijden nabij de Golf van Triëst. Deze weg zal jou een blik bieden op een groot deel van de stad, met zelfs een blik op een oriëntatiepunt, een kerk. Of je nu hier bent voor werk of gewoon even op doortocht bent, deze stad zal iets te bieden hebben aan iedereen!




    We kunnen al niet wachten op het moment dat jullie deze nieuwe regio binnen de basis inhoud van ETS2 kunnen bezoeken. We kunnen nog niet vertellen wanneer dit zal gepubliceerd worden, maar hou een oogje op onze sociale media (TwitterInstagramFacebookTikTok) voor meer nieuws. 

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten