TruckStop Radio

    vrijdag 3 februari 2023

    SCS Onderweg: Scania Demo Centrum

    Eind vorige week kwam een klein team, dat een bezoek heeft gebracht aan het Scania Demo Centrum in Södertälje, Zweden, terug van hun reis.


    Daar we een goede relatie hebben met Scania, konden we erheen gaan met een goed gevulde agenda. Alhoewel het bezoek volledig in het teken stond van geluidsopnames van een paar nieuwe scania motoren, konden we onze nog-te-doen lijst een beetje uitbreiden met zaken die ten goede zullen komen voor andere toekomstige projecten. Deze zullen nog even geheim moeten blijven, maar we zijn ervan overtuigd dat jullie zullen houden van wat we nog op de planning hebben staan.


    We zijn heel tevreden over de resultaten die we behaald hebben aangaande de klankopnames tijdens ons reisje naar Södertälje. We hebben nu de geluiden van drie geweldige Scania motoren binnen hun gamma - de 560PK Super (Inline 6), de 590PK V8 en de machtige 770PK V8. We willen van de gelegenheid gebruik maken om Helene, Joar en het hele team binnen Scania te bedanken omdat ze ons het gevoel gaven speciale gasten te zijn. Het is voor ons steeds heel apart om te zien hoe serieus, partners als Scania, het nemen om met ons enige samenwerking of project aan te gaan.


    We kunnen jullie nog niet beloven wanneer al dit materiaal zal verwerkt zijn of zal verwerkt worden in het spel, maar wat we wel al kunnen vertellen is dat jullie kunnen vooruitkijken naar nieuwe motor-opties voor de Scania vrachtwagens met hun authentieke geluiden!

    (Al dit nieuws hadden wij reeds voorspeld in dit artikel.)


    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten