TruckStop Radio

    dinsdag 7 februari 2023

    Gelukkige Valentijn Evenement


    Vervoeg ons vandaag bij het vieren van het Gelukkige Valentijn Evenement op World of Trucks!

    Over de hele wereld worden op 14 februari cadeautjes en liefdesbrieven uitgewisseld tussen geliefden. De oorsprong van Valentijnsdag gaat terug tot de 14e eeuw, waarin een bekend Engels poëet als eerste Valentijnsdag vierde, als een dag van de liefde, door middel van romantische gedichten. Al heel snel begonnen andere "gewone" mensen de 14e februari te gebruiken om elkaar liefdesbrieven te schrijven. Vandaag de dag worden er jaarlijks zo'n 145 miljoen Valentijnskaarten verstuurd. Dit fenomeen maakt het dan ook dé feestdag van het jaar waarop de meeste kaartjes worden verstuurd.

    Om deze tijdloze traditie in ere te houden, hebben we een Gelukkig Valentijn versje voor jou:

    With trailers hitched, set out on this quest


    The road is long, the task earnest
    With 14 cargoes to deliver
    Spread love's joy as we go together.



    For we are united, in this grand endeavour
    To deliver 500k presents with the #bestcommunityever.
    For our effort, let us be driven
    In gratitude, sweet rewards will be given



    From city to city, far and wide
    We'll transport presents, side by side
    With a goal set high and spirits bright
    Let's make this journey with love as our guide.



    Thank you for joining this special time
    For Valentine's day together we chime
    The spirit of love, in which we praise
    To cherish our loved ones in embrace.



    We nodigen jullie, de #BestCommunityEver, uit op ons allereerste evenement, dat de liefde voor jouw geliefde viert, door hartverwarmende Valentijncadeautjes te transporteren naar alle verschillende bestemmingen. Er is een communitydoel dat bestaat uit het trnasporteren van 500.000 leveringen! Je zal versteld staan van onze mooie Valentijn aanhangwagens die klaarstaan, geladen met jouw vracht, speciaal ontworpen voor dit speciale evenement ...



    ... Dit is tevens jouw kans om een bijpassende vrachtwagen te maken door gebruik te maken van de Valentijn lakwerken, ten minste, wanneer je beschikt over de Valentijn Lakwerken DLC voor ETS2 of ATS!

    Deze keer bestaat jouw persoonlijke doel uit het leveren van 14 vrachten Valentijn cadeautjes. We hebben enkele aantrekkelijke en liefdevolle beloningen aan te bieden, waaronder jouw speciale World of Trucks Prestatie. Alle trips moeten op zijn minst 100km bedragen. Vergeet niet om even door de regels te gaan.

    Regels

    Het communitydoel bestaat uit het leveren van een totaal aan 500.000 Valentijvrachten. Dit dient te gebeuren met een aan de World of Trucks verbonden account en met externe contracten in Euro Truck Simulator 2, American Truck Simulator of beide en vanuit om het even welke stad in om het even welke richting.

    Wanneer een speler 14 vrachten heeft geleverd vanuit om het even welke stad en naar om het even welke bestemming, zal zijn/haar persoonlijke doel bereikt zijn.

    Beloningen

    • Persoonlijk: spelers die 14 vrachten of meer hebben volbracht, krijgen een unieke World of Trucks Prestatie én een Vrachtwagenchauffeur Cupido hanger (als Steam voorwerp) voor Euro Truck Simulator 2 en American Truck Simulator.


    • Community: Wanneer het doel van 500.000 vrachten werd bereikt én de speler heeft ook het persoonlijke doel reeds behaald, krijgt hij/zij een cabinevoorwerp bestaande uit een Doos Chocolaatjes (als Steam voorwerp).


    Nota: Om om het even welke beloning te kunnen ontvangen, moet je eerst jouw persoonlijke doel behalen in Euro Truck Simulator 2, American Truck Simulator of beide gecombineerd. Elke beloning bestaat uit een Steam Voorwerp dat je eerst moet claimen op de World of Trucks evenementen pagina. Je kan elk voorwerp claimen voor ETS2 alsook ATS. 

    Dit evenement sluit op zondag 19 februari om 23u59 CET.


    Ben je erop uit om samen te rijden in konvooi met een, voor jou, heel speciaal iemand? Waarom doe je deze persoon niet onze Gelukkige Valentijn bundel cadeau? De bundel bestaat uit ATS, ETS2 en de Valentijn lakwerken voor beide spellen!
    Als alternatief kan de bundel jouw verschaffen wat je nog mist. Je krijgt hier zeker de kans om verliefd te worden op de titel die je nog niet in jouw spellen bibliotheek hebt staan? Wees er snel bij, want deze aanbieding blijft slechts voor een bepaalde tijd beschikbaar!



    We verwachten dat dit een nieuw, hartverwarmend avontuur zal worden met geliefden aan beide kanten van het water, die American Truck Simulator en Euro Truck Simulator 2 spelen. Jouw leveringen worden in beide spellen geteld voor het persoonlijk doel (en communitydoel). Maak er een leuke tijd van en gebruik #SweetValentine wanneer je jouw avonturen deelt op sociale media (TwitterInstagramFacebookTikTok). We kijken al uit naar jullie afbeeldingen! 

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten