TruckStop Radio

    woensdag 1 februari 2023

    Western Star® 5700XE is nu beschikbaar voor American Truck Simulator

    American Truck Simulator is geen vreemde voor het merk Western Star®. Met reeds twee modellen aanwezig in het spel, de 49X en 57X, zijn we vandaag verheugd jullie de komst van een legende aan te kondigen. We introduceren de Western Star® 5700XE, die vanaf nu te verkrijgen is bij de Western Star® vrachtwagen verdeler in American Truck Simulator!


    Western Star® miste geen enkel detail bij het ontwerpen van deze vrachtwagen: een combinatie van zwaar vermogen, moderne technologie en een traditionele uitstraling met een geavanceerde technische ontwikkeling om de efficiëntie en aerodynamica te verbeteren. XE -wat staat voor extreme efficiëntie- vat precies samen waar het bij deze truck om draait.



    Het is reeds sinds we deze truck hadden gezien op de Mid-America Trucking show in 2016, dat we wisten dat we deze truck in het spel wilden hebben! We zijn het team binnen Western Star® enorm dankbaar om ons te helpen deze legende naar de virtuele wegen in ATS te brengen, meer bepaald voor het graven in archieven om ons te kunnen voorzien van de correcte data die we nodig hadden voor de ontwikkeling van het voertuig.




    De Western Star® 5700XE komt met een selecte keuze aan configuraties en aanpassingsmogelijkheden. Dit bevat de dag-cabine, de 54" Hoog Dak Stratosfeer en de 82" Ultra Hoog Dak Stratosfeer. De beschikbare chassis zijn de korte, medium en lange versies in 6x2 en 6x4. De aanwezige motoren zijn enkel en alleen Detroit Diesel motoren: DD13, DD15 en DD16 tot 600PK. De versnellingsbak mogelijkheden bestaan uit de Detroit D12 automatisch-manuele bak en de Eatons. 





    Er zijn ook tal van aanpassingen mogelijk voor deze vrachtwagen, zoals een overvloed aan chrome onderdelen, aerodynamische aanpassing stukken, opties voor interieurafwerking en nog zoveel meer! Jou zou ook wel eens een, op een film gebaseerd, lakwerk kunnen terugvinden. We kijken al uit naar hoe jullie jouw 5700XE gaan uitrusten.





    Ben je klaar om de baan op te gaan? Deel jouw eerste rit met ons en Western Star Trucks op onze sociale media kanalen (TwitterInstagramFacebookTikTok), met de hashtag #ATS5700XE en maak kans om een pakket te winnen met daarin leuke Western Star koopwaar. Winnaars zullen bepaald worden door leden van ons team, gebaseerd op hun favoriete afbeeldingen. Screenshots die werden bewerkt en/of mods bevatten zijn ook welkom dus wees creatief!


    We willen nog eens een welgemeende dank u zeggen aan Western Star® omdat ze nog maar eens met ons wilden samenwerken om deze vrachtwagen naar American Truck Simulator te brengen. We zijn er zeker van dat er nog meer in de pijplijn zit via de samenwerking met Daimler Truck North America. Tot dan, keep on trucking!

    Western Star® is een handelsmerk van Daimler Trucks North America LLC en werd gebruikt onder de SCS Software s.r.o. licentie.

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten