TruckStop Radio

    woensdag 22 februari 2023

    Sweet Valentine - Samenvatting Evenement

    Exact twee weken geleden hebben wij een splinternieuw thema-evenement gelanceerd op World of Trucks. Dit, om een eeuwenoude traditie, Valentijn te vieren. Gedurende dit evenement vroegen we onze spelers om Valentijn cadeautjes te vervoeren naar alle regio's binnen ETS2 en ATS. Op zondag 19 februari liep het evenement op zijn einde en nu willen we iedereen hartelijk bedanken om deel te nemen én hebben we een samenvatting voor jullie.


    Het community doel van 500.000 leveringen werd eigenlijk al bereikt nog voor Valentijnsdag en dat vinden wij ongelooflijk! Wij dachten dat dit aantal leveringen niet zo eenvoudig zou zijn, maar jullie hebben ons nog maar eens verrast met jullie enthousiasme en toewijding. We appreciëren alle feedback die we hebben ontvangen en zullen dit met ons meenemen naar, hopelijk, een volgend Valentijn evenement. Momenteel moeten we het doen met de statistieken voor dit voorbije evenement.


    Deze getallen zijn écht fantastisch! We hopen dat jullie nu genieten van de Trucker Cupido en de doos met chocolaatjes?! We zijn er ons van bewust dat Valentijn een tijdsgebonden evenement is, maar nu kunnen jullie het hele jaar door doorheen ETS2 en ATS rijden met jullie nieuwe accessoires. Vergeet niet dat we ook de Valentijn Lakwerk DLC's hebben aangepast en de trailer lakwerken, die gebruikt werden tijdens het evenement, kan je er nu in terugvinden!



    De kracht die onze #BestCommunityEver uitstraalt tijdens elke evenement, is altijd het hoogtepunt voor ons en we houden van alle liefde die jullie hebben gedeeld op sociale media en andere platformen, zoals YouTube of Twitch. We genoten van jullie schermafbeeldingen, video's en live streams, die tevens een gevoel van vreugde brengen aan onze teams die instaan voor deze World of Trucks evenementen.



    We herhalen nogmaals hoe dankbaar we zijn voor jullie enthousiasme en de moeite die jullie in dit evenement hebben gestopt. We hopen jullie in de toekomst te kunnen voorzien van nog meer uitdagingen en ontspanning. We kunnen nog niks concreets vertellen, maar volg onze sociale media (TwitterInstagramFacebookTikTok) kanalen om er zeker van te zijn om geen eventuele aankondiging te missen.

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten