TruckStop Radio

    vrijdag 10 februari 2023

    Oklahoma - Truck Stop

    Daar het wegennet in American Truck Simulator elk jaar groter en groter wordt, is er dus ook meer nood aan rustpauzes. Sommigen kiezen ervoor om op een kleinere rustplaats een pauze te nemen, terwijl anderen opteren om hun pauzes te nemen op een grotere truck stop wanneer ze bezig zijn met een lange trip!


    In onze nakende Oklahoma DLC voor American Truck Simulator zal je zeker en vast genoeg van deze faciliteiten terug vinden. Allemaal hebben ze wel hun eigen karakteristieken om uniek te zijn. Dit kan door middel van het ontwerp of andere zaken.




    Het doet er niet toe of je nu brandstof nodig hebt, een rustpauze wil nemen of toch nog even het gewicht van jouw lading wil controleren, truck stops hebben het allemaal! Truck stops zijn ook de ideale plaats om vele andere vrachtwagens te zien komen en gaan. Wanneer je wilt stoppen voor een overnachting, is het best dat je op tijd bent, want voor je het weet, staat de parking reeds vol en zal je dus moeilijk een plekje vinden.





    Terwijl Oklahoma genoeg te bieden heeft om naar te kijken of om te doen, is het toch verstandig om ook aan jezelf en jouw truck te denken en het wat rustig aan te doen. Zorg er dus voor dat je, tussen de trips door, steeds jouw nodige rust neemt  en gebruik maakt van deze truck stops die je vaak tegenkomt.





    We kijken al uit om nog meer informatie met jullie te delen over Oklahoma! Zorg ervoor dat je zeker onze sociale media kanalen (TwitterInstagramFacebookTikTok) volgt voor het laatste nieuws. We vragen jullie graag om de Oklahoma DLC aan jullie verlangenlijstje toe te voegen op Steam, ten minste, als dat OK is? We appreciëren alle ondersteuning van iedereen die deze reeds heeft aangeboden en we kunnen niet wachten tot jullie deze staat kunnen bezoeken. Tot dan ... keep on truckin'!

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten