TruckStop Radio

    zaterdag 22 april 2023

    Herziening Duitsland - Travemünde


    Hoewel we zojuist een fase hebben vrijgegeven van onze bewerking van Duitse steden in Euro Truck Simulator 2 in de 1.47-update, is het al tijd om vooruit te kijken en te zien wat de toekomst in petto heeft voor dit project. Dus, zonder verder oponthoud, laten we u een kijkje hebben in de veranderingen die naar de stad Travemünde komen in de aankomende update!


    Travemünde is een historische badplaats in het noorden van Duitsland, gelegen aan de Oostzee kust. Hierdoor wordt het gebied momenteel in het spel voornamelijk weergegeven met een haven zonder enige mogelijkheid om door de stad zelf te rijden. Dit zal echter allemaal veranderen, aangezien we de locatie volledig vanaf de grond opnieuw hebben opgebouwd en een gloednieuwe doorgang door het stedelijk gebied hebben gecreeerd.


    Bovendien hebben we ook het kustaspect verbeterd, want er komt een nieuwe veerboot om je machtige vrachtwagen over de baai te brengen. Als je nieuwsgierig bent naar een bezoek aan deze fascinerende badplaats met een rijke geschiedenis voor iets meer dan het vervoeren van vracht en het voltooien van een klus, dan is deze ervaring misschien wel het ontbrekende stuk om je te overtuigen om het een kans te geven!




    We hopen dat je de herwerkte Travemünde een bezoek brengt en dat de frisse uitstraling tijdens je reis een frisse wind in je zeilen zal waaien. Er wordt nog veel meer aan dit project gewerkt en we kunnen niet wachten om je er meer over te vertellen, dus volg onze sociale media (TwitterInstagramFacebookTikTok) om op de hoogte te blijven van de laatste aankondigingen.

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten