TruckStop Radio

    dinsdag 25 april 2023

    Westelijke Balkan: Albanië - Oliebron

    De olie-industrie in Albanië heeft een lange geschiedenis, die teruggaat tot het begin van de 20e eeuw, toen het land begon met commerciële olieproductie. Tegenwoordig heeft Albanië een relatief kleine olie-industrie in vergelijking met andere landen in de regio, maar het blijft een belangrijke bijdrage leveren aan de economie van het land.


    De stad Fier, gelegen in het zuidwesten, is één van de belangrijkste centra van olieproductie in het land en we hebben deze nagemaakt in onze aankomende West Balkans DLC voor Euro Truck Simulator 2. Hier kunnen chauffeurs leveringscontracten aannemen van de oliebron, de eerste in zijn soort in ETS2.



    Ons team heeft bijzondere aandacht besteed aan de details van deze branche. D.m.v. een nieuwe asset, werd een nieuwe depot op maat gecreëerd voor dit bedrijf. Het omliggende gebied is ook rond deze nieuwe industrie gebouwd, waardoor spelers een levensechte ervaring krijgen wanneer ze vanuit dit gebied leveren.



    De olie die uit deze bronnen wordt gewonnen, wordt vervoerd naar raffinaderijen en opslagfaciliteiten elders in het land; dus u kunt er zeker van zijn dat er voldoende mogelijkheden zijn om van hieruit en door de Westelijke Balkan regio te transporteren.


    We kijken ernaar uit om in de toekomst meer diepgaande ontwikkelingsblogs te delen met lokale industrieën en meer. Vind je het leuk wat je ziet? Overweeg om de Westelijke Balkan DLC aan je Steam-verlanglijst toe te voegen, het helpt echt om onze studio te ondersteunen en we danken degenen die dat al hebben gedaan!

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten