TruckStop Radio

    dinsdag 18 april 2023

    Lancering van de Steampunk Lakwerk DLC!

    Steampunk is een fantasiegenre dat is ontworpen rond de stijl van het industriële tijdperk gecombineerd met futuristische technologie. Sommige van onze eerste gebruikers van American Truck Simulator zijn misschien al bekend met dit thema, omdat ze gedurende een beperkte periode werden beloond met het exclusieve Steampunk Lakwerk Pack.


    In 2016 bevatte de eerste release van ATS slechts 2 vrachtwagens, waardoor deze steampunk-lakwerken meer als een exclusieve bonus aanvoelden dan als een volledig inhoudspakket. Nu er in de loop der jaren meer trucks zijn toegevoegd, samen met talloze berichten, vragen en suggesties om dit unieke pakket voor iedereen beschikbaar te maken, denken we dat dit het juiste moment is om dit populaire genre opnieuw te bekijken.

    Vandaag zijn we verheugd om te delen dat niet alleen alle spelers nu de kans krijgen om dit unieke lakpakket te bezitten, maar dat ons getalenteerde team deze DLC opnieuw heeft bekeken om nieuwe inhoud voor alle huidige vrachtwagens te brengen!



    Dit pakket is de perfecte manier om wat persoonlijkheid en stijl aan je machine toe te voegen, met een enkele unieke lakbeurt voor elke truck, drie gewone lakkleuren voor alle trucks en twee overeenkomstige varianten voor eigen trailers. Met al het lakwerk kun je je liefde voor dit sluwe subgenre van sciencefiction laten zien en echt opvallen, of je nu vracht door het land vervoert of gewoon leeg rondrijdt.




    Voor vrachtwagenchauffeurs die deze exclusieve DLC al in 2016 verdienden, zijn we blij te kunnen meedelen dat je alle beschreven content ook als gratis update zult ontvangen! We hopen dat je zult genieten van alles wat het te bieden heeft, en we danken je voor je voortdurende steun sinds de release van American Truck Simulator.



    We kunnen niet wachten tot je deze geweldige lakwerken kunt uitproberen en ermee kunt pronken op de weg! Vergeet ons niet te taggen op sociale media (TwitterInstagramFacebookTikTok) met je screenshots of video's. We vinden het geweldig om de #BestCommunityEver samen te zien komen en hun creaties te delen. Download de Steampunk Paint Jobs Pack DLC nu op Steam en begin met het aanpassen van je rit!

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten