TruckStop Radio

    zaterdag 22 april 2023

    Oklahoma - Wegennet

    Van punt A naar punt B komen, is niet meer zo eenvoudig als het ooit was. Wegennetwerken zijn de afgelopen decennia drastisch veranderd met de steeds toenemende vraag naar meer capaciteit en routes voor de groeiende bevolking. Bewijs hiervan is te vinden op de snelwegen van de VS, evenals in onze aanstaande Oklahoma DLC voor American Truck Simulator.



    Oklahoma heeft een rijke transportgeschiedenis, die teruggaat tot de jaren 1900, toen paden en wagenwegen de belangrijkste manier van reizen waren. In de loop van de tijd werden deze routes vervangen door modernere wegen en snelwegen, waarvan vele sindsdien historische bezienswaardigheden zijn geworden.



    Een van de belangrijkste snelwegen in Oklahoma is de I-35, die van noord naar zuid door de staat loopt. Deze snelweg is een belangrijke route voor vrachtwagenchauffeurs die goederen en producten vervoeren tussen grote steden. De I-40 is een andere belangrijke snelweg die de oost- en westkust van de Verenigde Staten met elkaar verbindt. Het loopt parallel aan Route 66, een historische snelweg die de hoofdroute was tijdens het reizen. Misschien heb je zelfs al eerder op delen van deze route in American Truck Simulator gereisd!




    Bruggen en knooppunten komen ook veel voor in de staat, die ons team nauwkeurig heeft nagebouwd als onderdeel van het wegennet in deze aankomende DLC.



    Dus waar u ook naartoe gaat, de wegen en snelwegen van Oklahoma brengen u erheen! We kijken ernaar uit om in de nabije toekomst meer nieuws te delen over de ontwikkeling ervan. Als je het leuk vindt wat je ziet, voeg het dan toe aan je Steam-verlanglijst!


    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten