TruckStop Radio

    zaterdag 15 april 2023

    American Truck Simulator: 1.47 Update


    We zijn verheugd aan te kondigen dat de 1.47-update voor American Truck Simulator is uitgebracht en nu beschikbaar is op Steam. Deze update bevat bugfixes, wijzigingen en nieuwe inhoud, die hieronder worden weergegeven, dus we raden aan deze te lezen!
     

    We willen graag van deze gelegenheid gebruik maken om iedereen te bedanken die heeft deelgenomen, feedback heeft gegeven en bugrapporten heeft gemaakt tijdens de 1.47 Open Beta. Uw waardevolle input heeft ons geholpen bij het maken van tweaks, wijzigingen en het oplossen van enkele bugs die we de eerste keer misschien over het hoofd hebben gezien. We hopen dat u nu ten volle kunt genieten van de vruchten van uw werk.


    Eigen gastanks


    Ben je klaar om je eigen gastanks in American Truck Simulator te vervoeren? Zoals we in een vorige blogpost hebben besproken, zijn in deze update eigen gastanks beschikbaar! Deze aanhangwagens zijn er in verschillende lengtes, chassis en aanpassingsmogelijkheden. Deze stortbakken zijn ontworpen om gevaarlijke en licht ontvlambare gassen zoals ethaan, propaan en LPG (Liquefied Petroleum Gas) te vervoeren.



    De eigen gastank voor American Truck Simulator zal beschikbaar zijn als een enkele of B-Double trailer. Het zal ook 5 chassistypes bevatten; 32ft, 43ft & 48ft 2-asser, 53ft 3-asser en 4-assige 53ft met een gestuurde achteras. Elke gastank wordt geleverd met meer dan 50 accessoires, waaronder (maar niet beperkt tot):

    • Overschilderbare/verchroomde dozen
    • Overschilderbare/verchroomde klepdeksels
    • Aanpasbare zijlampen
    • Overschilderbare vleugel
    • Een grote verscheidenheid aan slangen
    • Een verscheidenheid aan achterspatborden en achterbumperlichten
    • Een verscheidenheid aan trailerlakwerken
    • en zoveel meer!



    We kijken ernaar uit om u te zien leveren met deze nieuwe eigen gastanks en hoe u ze gaat aanpassen. Deel zeker je eerste rit met hen op onze social media kanalen.

    Wereldomgevingsgeluiden


    Terwijl we doorgaan met het meeslepender maken van geluiden in onze vrachtwagensimwereld, is een grote verandering, die we hebben aangebracht voor deze update, de introductie van geluidsverstrooiingstechnologie voor onze virtuele omgeving, via FMOD.  Wat betekent dit nu voor spelers?

    Het betekent dat je nu een verscheidenheid aan SFX zult opmerken die uit verschillende richtingen en afstanden komen, bovenop onze basis 5.1-geluidslaag, die een bestaande basisomgevingslus heeft voor een specifieke plaats. U kunt bijvoorbeeld op een rustplaats op de stille Texaanse vlakten zitten en het getjilp van krekels horen, maar u hoort ze op verschillende afstanden, sommige verder weg, sommige dichterbij!

    Een andere wijziging die we doorvoeren is een richtingsfilter voor vrachtwagens. Waar van toepassing, hebben we sound engine-egalisatie in het geluidssysteem opgenomen, die werkt volgens uw huidige camerabeeld. Als u bijvoorbeeld een camera achter de vrachtwagen gebruikt, hoort u een verandering in het geluid volgens dat beeld. Het effect is het best hoorbaar wanneer u uw vrachtwagen voorbij kunt zien rijden terwijl de camera stilstaat.

    Je kunt meer in detail lezen over deze verandering in onze vorige blogpost over dit onderwerp.

    Adaptieve cruisecontrol en noodremsysteem


    Oorspronkelijk uitgebracht als een verborgen experimentele functie in 1.44. We zijn dan ook enorm opgetogen dat we deze veelgevraagde toevoeging aan de 1.47-update kunnen toevoegen. Adaptieve cruisecontrol (ACC) past automatisch de afstand en snelheid tot de voorligger aan in de cruise control-modus. Dit is vooral handig wanneer u een drukke snelweg tegenkomt, waar het verkeer vaak in een opening voor u oprijst, of in situaties waarin de verkeerssnelheid voortdurend verandert.
     

    Gekoppeld aan ACC is het noodremsysteem, dat uw remmen activeert wanneer een aanrijding dreigt, met het voertuig voor u, om schade te voorkomen of tot een minimum te beperken. In de echte wereld heeft deze technologie talloze levens gered en is te vinden in de meeste moderne vrachtwagens.

    Deze functies waren al een tijdje in de maak en dankzij jullie feedback hebben we intern nogal wat wijzigingen aangebracht. We zijn van plan om deze functie in de toekomst verder te verfijnen.

    Aangepaste stadsintro's (Utah en Idaho)


    Voortbouwend op onze vorige update, waarin aangepaste stadsintro's voor Colorado en Wyoming werden geïntroduceerd, hebben we deze tussenfilmpjes nu uitgebreid naar de Utah en Idaho DLC's voor American Truck Simulator!

    Deze speciale tussenfilmpjes verschijnen wanneer een speler een startstad selecteert bij het maken van een nieuw profiel. We hopen dat nieuwe spelers (of degenen die een nieuw profiel beginnen) zullen genieten van deze nieuwe toevoegingen, die het gebied laten zien waar je hebt gekozen om te beginnen!

    Ongelijke oppervlaktesimulatie


    We zijn verheugd om ongelijke oppervlaktesimulatie te introduceren in 1.47! Deze kleine hobbels worden procedureel gegenereerd om wegen en andere terreinen een onvolmaakt gevoel te geven. Hoewel ze misschien niet zichtbaar zijn voor de bestuurder, kunt u deze subtiele hobbels voelen en in sommige gevallen horen hoe ze uw voertuig beïnvloeden tijdens het rijden.


    We kijken ernaar uit om deze functie in de toekomst uit te breiden, maar laat ons voorlopig uw mening hierover weten!


    Carrièregeschiedenis UI herontwerp


    Deze update bevat ook een vernieuwing van de gebruikersinterface voor loopbaangeschiedenis! Voor degenen die niet bekend zijn met deze functie: je hebt er toegang toe via het hoofdmenu van American Truck Simulator of Euro Truck Simulator 2. Het toont een grafiek van je ervaringsvoortgang en enkele statistieken.




    Dit nieuwe herontwerp biedt nu een veel gedetailleerder beeld van uw statistieken en eerdere leveringen. De gebruikersinterface toont nu 4 secties, namelijk: leveringen, verkenning, chauffeurservaring en boetes. Elk van deze secties geeft verschillende statistieken weer die u een meer diepgaand overzicht geven van uw reis als vrachtwagenchauffeur tot nu toe, inclusief totale leveringen, uw eerdere leveringsbeoordelingen, hoeveel van uw leveringen op tijd waren, kaartverkenning, bezochte bedrijven, vrachtwagen gegevens en ontdekkingen.


    We hebben ook een sectie toegevoegd die laat zien welke straffen je de afgelopen 2 weken van je carrière hebt gekregen. We vonden dat kleine dingen, zoals het raken van verkeersborden of in slaap vallen achter het stuur, niet op je permanente dossier hoeven te staan.




    We hebben ook uw afleveringslogboek opnieuw ontworpen, waarin duidelijk uw eerdere opdrachten, uw lading, de dag waarop u de levering heeft uitgevoerd, inkomen, XP, bestede tijd etc. worden weergegeven. We begrijpen dat deze statistieken belangrijk zijn voor chauffeurs om op terug te kijken, vooral als u maakt deel uit van een VTC waar u mogelijk uw eerdere banen moet loggen voor chauffeursactiviteit.


    We hopen echt dat je dit herontwerp leuk vindt en we hopen dat we het in de toekomst kunnen uitbreiden.


    In-Game Update Log


    We hebben nu een nieuwe UI-functie toegevoegd aan zowel American Truck Simulator als Euro Truck Simulator 2, die gebruikers de changelog van een grote update laat zien of de kenmerken van een DLC-release laat zien.


    Dit verschijnt in de vorm van een pop-up wanneer je de game start na een update of terwijl je in de game bent in het hoofdmenu als er een update is gemaakt tijdens je tijd onderweg. Niet alleen dat, maar u kunt ook toegang krijgen tot een geschiedenis van eerdere changelogs, voor het geval u er meerdere hebt gemist, en al onze officiële links naar sociale media vinden.


    We hopen dat dit je helpt om, waar je ook bent, op de hoogte te blijven van de laatste wijzigingen en updates van onze titels.



    Economie Reset Teleport


    Telkens wanneer de economie van de speler wordt gereset tijdens het laden van een game, was het de norm dat je naar je HQ-garage werd geteleporteerd. Vandaag brengen we graag een kleine wijziging aan waarmee u snel gratis naar elk tankstation van uw keuze kunt reizen nadat een spelwijziging is gedetecteerd. We hopen dat deze functie je helpt je reis snel en gemakkelijk voort te zetten!






    Changelog


    Kaart

    • Wereldomgevingsgeluiden
    • Trivision-aanplakborden

    Voertuigen

    • Eigen gasreservoirs
    • Adaptieve cruisecontrol en noodremsysteem

    Kenworth W900

    • DEF-loze brandstoftankopties geretourneerd voor bepaalde motortypes (150, 220 & 300 gal)
    • Hersteld snelheidsdisplay Cruise Control op dashboard

    Gameplay

    • Custom City Intro's voor Utah en Idaho
    • Geluidsrichtingfilter
    • Prestatieverbeteringen (nacht, slecht weer, druk verkeer)
    • Ongelijke oppervlaktesimulatie

    Gebruikersinterface

    • Carrièregeschiedenis UI herontwerp
    • In-game updatelogboek
    • Economie Reset Teleport

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten