TruckStop Radio

    maandag 17 april 2023

    Westelijke Balkan - Wegennet

    Ik denk dat we het er allemaal over eens kunnen zijn dat wegen erg belangrijk zijn voor automobilisten, ongeacht waar je heen gaat (tenzij het teruggaat naar de toekomst). In onze aankomende West Balkan DLC voor Euro Truck Simulator 2 hebben we bijzondere aandacht besteed aan het wegennet in de 8 landen die in deze uitbreiding zijn opgenomen.


    Spelers kunnen zich verheugen op een scala aan verschillende wegennetwerken, waaronder nieuwe moderne snelwegen, waarvan sommige onlangs zijn geopend of in de nabije toekomst in gebruik zullen worden genomen. Deze snelwegen zijn over het algemeen de snelste route naar uw bestemming en bieden op sommige plaatsen unieke uitzichten voor automobilisten. Een voorbeeld hiervan is te vinden aan de kust van Kroatië, waar de snelweg (en de omliggende knooppunten) stoutmoedig midden door een bergachtig gebied loopt.



    Naast snelwegen is er ook het netwerk van kleinere wegen die kleinere gemeenschappen, steden en dorpen in de hele Westelijke Balkan bedienen. Deze variëren van wegen op zeeniveau tot aan de bergen; en zijn een beetje ruiger dan de nieuwe snelwegen.



    We hebben ook enkele wegen opgenomen die dwars door enkele grotere steden leiden, in tegenstelling tot het rijden rond het centrum waar grotere vrachtwagens meestal niet zijn toegestaan. Wees echter voorzichtig, sommige wegen rond de stad zijn mogelijk niet geschikt voor grotere voertuigen. Spelers kunnen zich ook verheugen op gedetailleerde verkeersborden voor als je liever op de ouderwetse manier navigeert!


    Er zullen ook tal van bruggen, rotondes, tunnels en overwegen zijn die we zullen laten zien zodra ze wat meer gepolijst zijn. Tot die tijd hopen we dat deze work in progress-shots je enthousiast maken om met vrachtwagens in nieuwe gebieden te gaan rijden. Als je het leuk vindt wat je ziet, zorg er dan voor dat je de West Balkans DLC toevoegt aan je Steam-verlanglijst. Tot de volgende keer, veel rijplezier!

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten