TruckStop Radio

    woensdag 26 april 2023

    Kansas - Kan Je Raden Waar We Zijn?



    Het is tijd om je kennis en aandacht voor detail te testen in een nieuwe editie van 'Kan Je Raden Waar We Zijn'! Vandaag zullen we enkele screenshots met je delen van de aanstaande Kansas DLC voor American Truck Simulator. Ga jij de uitdaging aan en identificeer je deze locaties correct?




    Deze afbeeldingen laten verschillende plaatsen zien, waaronder steden, snelwegen en meer. Hoewel deze minigame best een moeilijke taak kan blijken te zijn, weten we zeker dat degenen met een scherp oog elke mogelijke hint in de schermafbeeldingen zullen opmerken en eventuele problemen zullen oplossen. En aangezien hard werken altijd moet worden beloond, zullen we uiteindelijk willekeurig een paar gebruikers selecteren uit de reacties met de meeste ontdekte plaatsen die de DLC gratis zullen ontvangen zodra deze beschikbaar is!



    Er is geen tijd te verliezen, dus zet je 'Sherlock-modus' aan en doe je best om alle plaatsen in de schermafbeeldingen te raden. Maar nog één ding voordat je dat doet: zorg ervoor dat je de Kansas DLC toevoegt aan je Steam-verlanglijstje en volg onze sociale media (TwitterInstagramFacebookTikTok) om altijd op de hoogte te zijn van nieuws en updates.

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten