TruckStop Radio

    dinsdag 2 mei 2023

    Herziening Californië: De Gouden Staat

    Een paar maanden geleden hebben we officieel fase 3 van ons lopende California Rework-project aangekondigd en we zijn erg verheugd om u vandaag meer nieuws te brengen. Vooral gericht op het oostelijke deel van de staat, bekijk de screenshots en informatie hieronder over welke veranderingen je kunt ervaren zodra deze fase volledig klaar is om het in handen te krijgen.


    Oost-Californië doet denken aan Nevada vanwege de vergelijkbare woestijnlandschappen, het droge klimaat en de geologie. Het is belangrijk om dit te weten, aangezien er in dit hele gebied behoorlijk wat werk wordt verzet, waardoor niet alleen het milieu verandert, maar ook de wegen US-395 en US-6. Bovendien komt er een geheel nieuwe weg om over te reizen - de CA-120. We hopen dat deze veranderingen uw rijplezier in dit gebied van The Golden State verder zullen vergroten.


    U kent wellicht de Landbouwkeuringsstations die we in de voorgaande fases hebben toegevoegd. Dit keer zullen er nog meer worden toegevoegd aan de grenscontroles bij US-50, US-395 en US-6. Deze verbeterde controles zijn bedoeld om de real-world landbouwinspecties te simuleren die plaatsvinden bij grensovergangen en we hopen dat het een nieuw niveau van realisme aan het spel zal toevoegen.





    Zoals je kunt zien, zit er ook een kleine plagerij in de laatste schermafbeelding, maar dat is een verhaal voor een andere dag (voel je vrij om te raden wat het is!). Laat ons voor nu weten wat je van onze vorderingen tot nu toe vindt, en zorg ervoor dat je onze sociale media (TwitterInstagramFacebookTikTok) volgt om in de toekomst op de hoogte te blijven van meer updates en nieuws.

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten