TruckStop Radio

    woensdag 17 mei 2023

    Oklahoma - Toegangspoorten & Weegbruggen


    Er is geen beter gevoel dan de weg op te gaan en naar een Amerikaanse staat te reizen waar je nog nooit bent geweest; maar voordat u aan de slag gaat, zijn er een paar regels die u moet volgen. Elke staat heeft zijn eigen voorschriften en wetten voor vrachtwagenchauffeurs en Oklahoma is daarop geen uitzondering.



    Jouw reis begint aan de toegangspoorten. Deze toegangspoorten zorgen ervoor dat u en uw truck klaar zijn voor de weg die voor u ligt. Bij deze checkpoints ondergaat u inspecties om ervoor te zorgen dat u over alle benodigde vergunningen en papierwerk beschikt en dat vrachtwagen en vracht voldoen aan de nationale en federale voorschriften. Als je voldoet, ben je binnen de kortste keren onderweg!




    Als je eenmaal onderweg bent, kun je langs je route weegbruggen tegenkomen. Deze spelen een cruciale rol bij het veilig houden van de wegen. Bereid u voor om het gewicht van uw vrachtwagen nauwkeurig te laten meten, aangezien overbelasting ernstige risico's kan opleveren. Houd die gewichtslimieten in de gaten om boetes te voorkomen en een vlotte reis door de prachtige landschappen van Oklahoma te garanderen.




    Dus zolang je het onder controle hebt, hopen we dat je geniet van alles wat de weg te bieden heeft in onze aanstaande Oklahoma DLC voor American Truck Simulator. Zorg ervoor dat je het toevoegt aan je Steam-verlanglijst. We kunnen niet wachten om meer met u te delen over de ontwikkeling ervan in de toekomst. Tot die tijd, blijf rijden!

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten