TruckStop Radio

    vrijdag 26 mei 2023

    De Introductie van de Volvo VNL

    Het is echt verbazingwekkend om slechts drie letters te kunnen gebruiken om onmiddellijk het gevoel van betrouwbaarheid, prestaties en absolute bestuurderstevredenheid op te roepen. Daarom is de Volvo VNL een belichaming van uitmuntendheid in de vrachtwagenwereld, en we zijn verheugd u te kunnen laten weten dat er een geheel nieuwe generatie met meerdere modellen is aangekomen in American Truck Simulator als een gratis update!


    Tot de nieuwe modellen behoren de VNL 860, 740 en 300, waarbij de 860 in de schijnwerpers staat als het vlaggenschip en meest geavanceerde model van de drie, dat de hoogste standaard biedt voor de meest veeleisende truckers. En om je de mogelijkheid te bieden om deze geweldige truck echt van jou te maken nadat je hem in de game hebt gekregen, zullen we verschillende aanpassingsopties voor zowel het interieur als het exterieur toevoegen waarmee je opvalt, waar je reis je ook naartoe brengt.

    De aanpassingen aan het interieur en exterieur omvatten:

    • 3 cabinetypes - Daycab (300), 740 Sleeper, 860 Sleeper
    • Trimopties - Fleet, Standard, Touring, Limited
    • Stuur - standaard, premium (met stiksels)
    • Stoelen - stof, vinyl en leer in verschillende kleuren
    • Vloermatten - rubber, stof
    • In totaal 10 verschillende chassistypes
    • Verschillende plaatsen voor het plaatsen van accessoires in het interieur en meer dan honderd gedetailleerde opties aan de buitenkant, waaronder nieuwe exclusieve lakbeurten



    Deze truck is verkrijgbaar met geavanceerde motoropties die prestaties opnieuw definiëren. Met een keuze tussen de Volvo D13-motor, de Volvo D13 Turbo Compound-motor en de Cummins X15, zult u zich altijd meer dan capabel voelen bij het bedwingen van steile hellingen of moeiteloos cruisen op de open weg.




    We willen Volvo Trucks North America bedanken voor hun samenwerking met ons aan dit project en we zijn er zeker van dat de leden van hun team heel graag uw feedback in de vorm van video's of screenshots op sociale media zouden zien. Zodra je de truck in handen hebt, tag ons dan (TwitterInstagramFacebookTikTok) en Volvo Trucks North America (Twitter, Instagram, Facebook) en we zullen ervoor zorgen dat we de beste berichten delen, zowel in onze interne kanalen als ook openbaar via de accounts.


    Nogmaals, deze toevoeging komt als een gratis update en de nieuwe VNL is nu verkrijgbaar bij de dichtstbijzijnde Volvo Trucks-dealer in de game! Dus bekijk het, pas het aan je persoonlijke voorkeur aan en ga op reis door American Truck Simulator als nooit tevoren.

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten