TruckStop Radio

    woensdag 24 mei 2023

    TIRSAN Komt Naar Euro Truck Simulator 2

    U heeft misschien al een tijdje een paar teasers gezien die wijzen op de mogelijkheid dat er nieuwe inhoud naar ETS2 komt? Wel, vandaag zijn we verheugd om met jullie allemaal te delen en aan te kondigen dat...

    TIRSAN Naar Euro Truck Simulator 2 Komt!



    TIRSAN is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige aanhangwagens voor commercieel gebruik. Zij zijn gevestigd in Turkije. Het bedrijf is al meer dan 45 jaar actief en heeft een sterke reputatie opgebouwd vanwege zijn innovatieve ontwerpen, uitzonderlijke bouwkwaliteit en uitstekende klantenservice.


    TIRSAN biedt het breedste productassortiment voor de opleggermarkt om te voldoen aan de behoeften van verschillende industrieën en produceert aanhangwagens voor een breed scala aan industrieën, waaronder transport, logistiek, bouw en landbouw. Hun producten staan ​​bekend om hun duurzaamheid, efficiëntie en veiligheidskenmerken, waardoor ze een voorkeurskeuze zijn voor bedrijven en een leider in die markt, in Turkije.




    We kunnen niet wachten om je te laten zien wat we in petto hebben m.b.t. TIRSAN in Euro Truck Simulator 2. We hebben een geweldige tijd gehad toen we hun team ontmoetten en we danken hen dat ze ons de kans hebben gegeven om met hen samen te werken.



    We kijken ernaar uit om in de nabije toekomst meer ontwikkelingsupdates, voortgangsfoto's en meer te delen! Volg ons tot die tijd op onze sociale mediakanalen (TwitterInstagramFacebookTikTok) voor het laatste nieuws, updates en misschien zelfs een paar teasers.

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten