TruckStop Radio

    donderdag 11 mei 2023

    Kansas - Kan Je Raden Waar We Zijn? - Deel 2

    Omdat je onze nieuwste Kansas DLC-blogpost leuk vond, waarin we de minigame 'Raad eens waar we zijn' speelden, hebben we besloten contact op te nemen met onze kaartontwerpers voor nog meer screenshots en ze waren zo vriendelijk om ons nog een aantal locaties te geven . Dus, hier gaat ronde twee - kun jij de plaatsen raden?


    Net als voorheen zal je harde werk niet op niets uitlopen, aangezien degenen die het goed raden in de reacties onder de blog of posts op sociale media, de kans krijgen om uiteindelijk een gratis sleutel van de kaartuitbreiding te ontvangen zodra deze wordt vrijgegeven. We stonden echt versteld van de scherpe blik van sommigen van jullie de laatste keer en we wensen jullie ook deze ronde veel succes!





    Over het algemeen biedt Kansas DLC verbluffende natuur, interessante steden en industrieën en een unieke sfeer met nieuwe ervaringen. Als je ernaar uitkijkt om door The Sunflower State te rijden, voeg dit project dan toe aan je Steam-verlanglijstje en volg onze sociale media profielen (TwitterInstagramFacebookTikTok) om nooit meer belangrijke updates te missen.

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten