TruckStop Radio

    zondag 28 mei 2023

    Westelijke Balkan: Bruggen

    Naast vele andere gedetailleerde oriëntatiepunten die er zitten aan te komen in de West Balkans DLC voor Euro Truck Simulator 2, kun je je verheugen op het oversteken van enkele iconische bruggen, die aan de ene kant als technische wonderen aanschouwd kunnen worden ​​en aan de andere kant een cruciale rol spelen bij het verbinden van verschillende regio's . In deze blogpost gaan we dieper in op enkele voorbeelden en laten we je een aantal fantastische screenshots zien om je helemaal op te winden voor deze kaartuitbreiding!


    Hoewel alle bruggen een zeer belangrijke gemeenschappelijke functie hebben om doorgang over een obstakel te bieden, vallen sommige ook visueel op. Dit is het geval met moderne bruggen zoals de Franjo Tuđman-brug, de Pelješac-brug en de Krka-brug. Al deze voorbeelden dienen niet alleen als een vitaal verbindingspunt, maar zijn ook trots als ware architectonische wonderen met adembenemende uitzichten. En voor het geval je het je afvraagt: de Pelješac-brug is niet de enige recent voltooide brug in deze uitbreiding (knipoog).


    Er zullen andere monumentale bruggen zijn, zoals de oude brug in Mojkovac, de Slunjski-brug en unieke bruggen in Belgrado of Sarajevo, die misschien niet zo groots zijn als de eerder genoemde, maar elke brug in de Westelijke Balkan vertegenwoordigt niet alleen een verbluffend visueel spektakel maar ook een symbool van eenheid, het verbinden van mensen en plaatsen in deze diverse en boeiende regio.


    We hopen dat de informatie en screenshots erin geslaagd zijn om de kloof tussen jou en de Steam-verlanglijstknop op de West Balkans DLC-pagina te overbruggen en dat je erop zult drukken als je dat nog niet hebt gedaan. Zorg er daarnaast voor dat je onze sociale media (TwitterInstagramFacebookTikTok) volgt om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over dit project. We kunnen niet wachten om je meer te laten zien!

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten