TruckStop Radio

    woensdag 17 mei 2023

    Intruductie van de MAN TG3 TGX

    Het wachten is voorbij! We zijn verheugd om officieel de komst aan te kondigen van de langverwachte MAN TG3 TGX, nu beschikbaar in Euro Truck Simulator 2 bij uw dichtstbijzijnde in-game MAN-vrachtwagendealer, met een verscheidenheid aan aanpassingsmogelijkheden.


    Deze nieuwe MAN TGX is gemaakt voor langeafstandsvervoer en heeft een ergonomisch geoptimaliseerde cabine, een efficiënte aandrijflijn, een zuinig brandstofverbruik, een hoog laadvermogen en een opnieuw ontworpen cabine; waardoor het de perfecte partner is voor elke klus onderweg.



    Klaar om te gaan trucken? De MAN TG3 TGX arriveert met een selecte keuze aan configuraties en aanpassingen. Dit omvat 3 cabinematen (GN, GM, GX), 6 chassistypes (4x2, 6x2, 6x4 en 8x4), 8 transmissies en 9 motoropties tot 640 pk.


    Er zijn ook tal van aanpassingen beschikbaar voor deze truck, waaronder opties voor dakspoilers, aeropakket voorspatborden, dakspoilers, koplampen en achterlichten, bumpers, spatlappen en 19 officiële lakwerken, waaronder de grijze Individual Lion S special. In de cabine vind je opties om het interieur aan te passen in 3 verschillende afwerkingen, 7 stoelvarianten, 2 stuurwielopties en 2 tapijtopties, naast de andere aanpassingspunten die je kunt gebruiken om je interieur te personaliseren.


    Maar dat is nog niet alles, u heeft ook de mogelijkheid om het digitale spiegelsysteem MAN OptiView te gebruiken. Met behulp van externe camera's vergroot deze technologie het gezichtsveld van de bestuurder op de weg. Dit komt ook met een dodehoekdetectoraccessoire met nieuwe functionaliteit, evenals de optie om de digitale voorspiegel op het infotainmentscherm weer te geven.


    We kijken ernaar uit om te zien hoe u uw truck aanpast. Deel je eerste reis met ons op TwitterInstagramFacebookTikTok met de hashtag #MANTG3TGX en wij delen onze favorieten.


    Enorm bedankt aan onze vrienden bij MAN Truck & Bus SE dat we met hen hebben mogen samenwerken met het doel deze populaire truck aan de wereld van Euro Truck Simulator 2 toe te voegen. Tot de volgende keer truckers!


    De MAN®-handelsmerken en -ontwerpen zijn geregistreerde rechten van MAN Truck & Bus SE en worden gebruikt onder licentie van SCS Software s.r.o.

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten