TruckStop Radio

    woensdag 17 mei 2023

    Herziening Californië - Santa Cruz

    We weten dat velen van jullie erg enthousiast zijn over de veranderingen in de komende 3de fase van ons lopende Californië herzienings-project voor American Truck Simulator, en we zijn blij om vandaag wat meer informatie hierover met jullie te delen. Maak je klaar om op weg te gaan naar Santa Cruz, dat vanaf de grond volledig zal worden opgebouwd!


    Santa Cruz is een stad met een rijke geschiedenis, gesticht in 1791 door Spaanse ontdekkingsreizigers. De unieke stadsindeling is in de 'Europese stijl', met een onregelmatig stratenpatroon dat de geschiedenis van de stad weerspiegelt. Tegenwoordig is Santa Cruz een toeristisch stadje dat bekend staat om zijn prachtige stranden en levendige binnenstad. Het belangrijkste stadscentrum ligt voor de kust en wordt gevormd door Pacific Ave, waar de meeste winkels, boetieks, restaurants en hotels te vinden zijn. De meest interessante plek in het centrum van Santa Cruz is het kruispunt rond de stadsklok, waar bezoekers kunnen genieten van de bruisende sfeer van de stad.


    Als je langs de kust naar het westen gaat, vind je de oude vuurtoren, waarin nu het Surfmuseum is gevestigd. In de buurt van de vuurtoren en de zuidpunt van het vasteland, vind je Lighthouse Field State Beach Park, waar je een aantal prachtige rustgevende uitzichten kunt bewonderen.


    Het stadscentrum ligt aan de oceaankust, met de houten pier van Santa Cruz Wharf en verschillende huizen en restaurants. Ten oosten van de pier, aan Beach St., ligt de Santa Cruz Boardwalk-promenade met een pretpark en diverse restaurants. De Boardwalk is een populaire plek voor bezoekers van de stad, met zijn iconische Giant Dipper-achtbaan en andere attracties.


    Houd er rekening mee dat wat u in de schermafbeeldingen kunt zien, nog steeds een 'work in progress' is en dat u enkele tijdelijke aanduiding-depots kunt zien die in de definitieve versie zullen worden vervangen. Dat gezegd zijnde, hopen we oprecht dat deze blogpost je enthousiast genoeg heeft gemaakt om de stad te bezoeken zodra de derde fase van de herziening in Californië beschikbaar komt in de game. Als je uitkijkt naar wat er nog meer gaat komen in deze fase, volg dan onze sociale media (TwitterInstagramFacebookTikTok) en mis nooit meer belangrijke informatie. We zien je op de (herwerkte) weg!

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten