TruckStop Radio

    dinsdag 2 mei 2023

    Herziening Zwitserland - Zürich

    Grüezi, welkom in Zürich, Zwitserland - een stad die een perfecte mix biedt van moderniteit en traditie, te midden van adembenemende natuurlijke schoonheid. Je bent misschien al bekend met deze charmante, compacte stad in Euro Truck Simulator 2, maar vandaag delen we graag met jou een kijkje in de transformatie die is uitgevoerd in ons lopende Herziening Zwitserland-project.
     

    Zoals we voor veel steden hebben gedaan in herzieningsprojecten, werd de huidige 'oude' stad Zürich in ETS2 volledig verwijderd, zodat ons team het hele gebied helemaal opnieuw kon opbouwen. Hierdoor kunnen we werken met nieuwe tools en technieken die niet eerder beschikbaar of bekend waren bij ons toen het basisspel werd gemaakt.
     

    Van oriëntatiepunten zoals de Prime Tower, het museum van Zürich tot de Hardbrucke en de rivier de Limmat, ons team heeft hard gewerkt om de stad tot in detail te herwerken. Achter elke stad vind je tal van industrieën die op zoek zijn naar chauffeurs om goederen te vervoeren en Zürich is daarop geen uitzondering. Van kleine lokale bedrijven tot grote industriële depots, vrachtwagenchauffeurs zullen in dit gebied geen gebrek aan banen hebben. Een autodealer, een treinlaadstation, een elektronicafabriek, gasfabrieken zijn slechts enkele van de industrieën die u kunt leveren van en naar in en rond de stad.
     

    Ons team heeft ook bijzondere aandacht besteed aan het wegennet in en rond Zürich, waarbij enkele van de iconische bruggen, kruispunten en snelwegknooppunten in Euro Truck Simulator 2 zijn opgenomen. Auto's en vrachtwagens zijn echter niet de enige voertuigen die de weg in de stad delen. Je moet ook op trams letten.
     

    Er is veel werk en aandacht in Zürich gestoken, dus we willen het niet allemaal in een keer opsommen! We laten het aan jou over om alles te ontdekken, wanneer de tijd daar is. Ben je enthousiast om Zürich te bezoeken? Laat het ons weten in de reacties!
     

    We hopen dat je het leuk vond om alle vorderingen te zien die onze teams hebben gemaakt met de herziening van Zwitserland. We kijken ernaar uit om in de nabije toekomst meer inside-looks over de voortgang van de ontwikkeling te delen. Volg ons zeker op onze Sociale Media pagina's om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Uf Widerluge (=tot weerziens in Zwitsers Duits)!

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten