TruckStop Radio

    maandag 17 juli 2023

    Euro Truck Simulator 2 - Wielton Trailer Pack

    Wielton S.A., opgericht in 1996, is uitgegroeid tot een van de topfabrikanten van opleggers en aanhangwagens in Europa. Met een focus op kwaliteit, duurzaamheid en innovatie, levert Wielton consequent uitzonderlijke trailers die voldoen aan de uiteenlopende behoeften van verschillende klanten.

    Vandaag zijn we erg verheugd om met jullie te delen dat de Wielton Trailer Pack DLC nu beschikbaar is voor Euro Truck Simulator 2!


    Je hebt misschien enkele van de creatieve teaservideo's gezien die we met Wielton hebben gemaakt om de komst van deze DLC te hype, waaronder een met een dronetour door hun productiefabriek! Tijdens dat bezoek kon ons team ook referenties verzamelen en leren hoe de verschillende soorten aanhangwagens die ze maken worden geproduceerd. Sindsdien is ons voertuigteam hard aan het werk geweest om enkele van hun aanhangwagens virtueel tot leven te brengen in ETS2 met veel detail.


    De DLC van het Wielton Trailer Pack bevat 6 typen aanhangers, met verschillende afmetingen van aanhangers en chassis, cabine-accessoires en aanpassingsmogelijkheden.

    • Bulk Master - Dumper met groot volume
    • Strong Master - Stalen Dumper (3 assig en 4 assig)
    • Weight Master - Aluminium kipwagen
    • Curtain Master - Schuifzijl (met optionele zijwand)
    • Dropside Master - Dropside
    • Dry Master - Dry Van (2 assig en 3 assig)

    Accessoires die ook bij dit pakket worden geleverd, zijn onder meer gereedschapskisten, zijbeschermingen, watertank, een brandblusser, reservewielrekken, spatlappen, achterspatborden en achterdeuren. Ook inbegrepen zijn geweldige beurswaardige verfbeurten die beschikbaar zijn voor geselecteerde trailers.


    We zijn verheugd om zoveel geweldige trailers naar Euro Truck Simulator 2 te brengen, waaronder onze allereerste gelicentieerde kippertrailers. Met zoveel opties en aanpassingen weten we zeker dat je ze allemaal nog een tijdje in de garage zult ontdekken! We zijn vereerd om samen te werken met dit fantastische bedrijf en we willen iedereen bedanken die betrokken is bij dit opwindende project.

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten