TruckStop Radio

    donderdag 6 juli 2023

    Oklahoma - Beavers Bend Staatspark & Gloss Mountain Staatspark

    Terwijl Oklahoma nationale parken mist, herbergt de staat verschillende staatsparken en recreatiegebieden die de lokale natuurlijke schoonheid laten zien. In de aanstaande kaartuitbreiding heb je de kans om je te wagen aan twee prachtige staatsparken en in dit blogartikel vertellen we je er een beetje over terwijl we er een paar geweldige screenshots bij gooien!


    Het Beavers Bend Staatspark, gelegen te midden van het serene Ouachita-gebergte, is een toevluchtsoord voor natuurliefhebbers en betovert alle bezoekers met zijn schoonheid. Met weelderige bossen, ongerepte meren en kronkelende rivieren biedt het park een idyllische aanblik voor alle passerende vrachtwagenchauffeurs. Het park biedt een perfecte balans tussen sereniteit en avontuur, want het uitzichtpunt en het nabijgelegen Electric Substation Depot zorgen ervoor dat je zeker wat langer blijft.



    Gloss Mountain Staatspark, gelegen in het hart van het noordwesten van Oklahoma, is een bewijs van de opmerkelijke geologische wonderen van de staat. Vernoemd naar de sprankelende selenietkristallen die het ruige landschap sieren, lokt het park nieuwsgierige vrachtwagenchauffeurs met zijn unieke charme. Met zijn opvallende landschappen en unieke uitzichtpunt biedt Gloss Mountain State Park een onvergetelijke reis naar het hart van het natuurlijke erfgoed van Oklahoma.


    Naar welk staatspark ga jij als eerste in de Oklahoma DLC? Laat het ons weten! Zorg er ook voor dat je de kaartuitbreiding toevoegt aan je Steam-verlanglijstje en bezoek onze sociale media (TwitterInstagramFacebookTikTok), die je altijd op de hoogte houden van het laatste nieuws als je ze volgt.

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten