TruckStop Radio

    vrijdag 21 juli 2023

    Oklahoma - Uitgavedatum

    Nu de laatste hand wordt gelegd aan; en tests worden uitgevoerd voor de Oklahoma DLC, zijn we verheugd om een uitgavedatumdatum aan te kondigen voor deze langverwachte toevoeging aan American Truck Simulator.


    De Oklahoma DLC wordt uitgebracht op 1 augustus 2023!


    We weten voor velen van jullie dat de release van deze staat niet eerder kan komen. We hopen dat de première van onze officiële DLC-trailer voor Oklahoma je tot die tijd tevreden zal houden. Van de grootse Amerikaanse snelwegen die door de heuvels van schemerrode rotsen lopen tot toonaangevende steden die bruisen van cultuur, bezienswaardigheden en bedrijven, we hopen dat u geniet van een showcase van wat u zult ervaren!


    Ons team dat hard aan Oklahoma heeft gewerkt, is nog steeds in de hoogste versnelling om ervoor te zorgen dat deze DLC voor je klaar staat. We stevenen in een rechte lijn naar de finishlijn: van het oplossen van bugs tot het plaatsen van de laatste toevoegingen op de kaart! In deze kritieke tijd is het belangrijk voor ons om ervoor te zorgen dat de DLC gereed is voor release.



    We kunnen niet wachten tot je door Oklahoma reist, waar de wind over de vlakte waait. Ben je klaar? Zo ja, zorg er dan voor dat je het toevoegt aan je Steam-verlanglijst! Het helpt ons echt om ons werk te ondersteunen en stelt u op de hoogte van de release ervan. Wij danken u voor uw steun en kijken ernaar uit u binnenkort over de staatsgrens te mogen begroeten.



    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten