TruckStop Radio

    zondag 9 juli 2023

    Westelijke Balkan - Aluminiumindustrie

    De aluminiumindustrie in de regio van de Westelijke Balkan is erg belangrijk, omdat ze economische welvaart stimuleert, werkgelegenheid creëert en industriële groei stimuleert. Met een aantal landen die beschikken over robuuste productie- en verwerkingsfaciliteiten voor aluminium, in combinatie met overvloedige bauxietreserves, heeft de regio een concurrentievoordeel. Dit zijn de redenen waarom de industrie opvalt in de aankomende West Balkans DLC.


    We hebben dit onderwerp al besproken in een eerdere blogpost, gewijd aan de industrieën van West Balkans DLC in het algemeen, maar we dachten dat we je misschien een volledig beeld zouden moeten schetsen door je enkele van de locaties te geven waarin je aluminiumgerelateerde gebieden kan terugvinden.

    Naast een unieke bauxietterminal in Nikšíč hebben we twee nieuwe depots in de aluminiumproductieketen. Eén daarvan is de Aluminiumgieterij in de steden Podgorica, Mostar en Karakaj. Een andere is te vinden in Kragujevac, dat functioneert als een algemene gieterij.


    Het andere depot is de lichtmetaalfabriek in de steden Tirana, Sarajevo, Maribor, Niš, Vlorë en een in de buurt van Belgrado.

    Voor al deze toevoegingen moet u een verscheidenheid aan grondstoffen en vervolgens afgewerkte producten in de vorm van ijzeren constructies of lijstwerk binnenhalen. Een interessant kenmerk is dat elk van deze drie depots een interieurgedeelte heeft, waardoor spelers de ingewikkelde details binnenin kunnen verkennen en waarderen.


    Houd er rekening mee dat deze specifieke branche momenteel een work-in-progress is en dat er kleine wijzigingen kunnen zijn tussen de gepresenteerde informatie en diegene in de volledige release. Maar over de toekomst gesproken, in een van de komende blogposts zullen we ingaan op de merken en hun ontwerpen, en ook wat concept art laten zien. Houd de blog in de gaten of volg ons op sociale media (TwitterInstagramFacebookTikTok) om direct op de hoogte te worden gehouden van nieuwe updates. Zorg er zoals altijd voor dat je ook de kaartuitbreiding toevoegt aan je Steam-verlanglijst om dit project te steunen.

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten