TruckStop Radio

    maandag 3 juli 2023

    SCS & Wielton op de Nürburgring

    In de carrière van elke coureur zijn er een paar circuits die als legendarisch op hun lijst staan ​​en de Nürburgring is zo'n circuit! Met 11 bochten en 3,629 km circuit is het sinds 1927 de bakermat van het racen in Duitsland.


    Vandaag zijn we blij u te kunnen meedelen dat we zijn uitgenodigd om samen met onze vrienden van Wielton naar hun stand te komen voor het komende FIA ​​ETRC Grand Prix-evenement, dat op 15 en 16 juli op de Nürburgring wordt gehouden. Je beleeft niet alleen een actievolle dag vol truckraces, maar ook de kans om een ​​klein team van Wielton en SCS Software te ontmoeten!

    We nemen ook onze legendarische 4D-bewegingssimulator mee, voor iedereen die vrachtwagenchauffeur wil worden. Deze keer zullen we echter een heel speciale demoversie van Euro Truck Simulator 2 laten zien, met een exclusieve eerste blik op Wielton-trailers in-game!

    Dus als je toevallig aanwezig bent of erover denkt om langs te komen na het zien van deze blogpost, kom dan langs bij de stand en begroet ons en het team van Wielton, we willen graag met je praten! Meer informatie over het evenement vind je op de officiële website. We kijken ernaar uit u daar te ontmoeten.

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten