TruckStop Radio

    vrijdag 30 juni 2023

    Oklahoma - Tulsa

    Een van de steden die je kunt verkennen in de komende Oklahoma DLC voor American Truck Simulator, is de stad Tulsa, gelegen in het noordoostelijke deel van Oklahoma. Vanwege de ligging is de stad een handig knooppunt voor transport en handel en er zullen genoeg redenen zijn om er een bezoek aan te brengen, tijdens je reis door de nieuwe staat.


    Tulsa, opgericht in 1836, maakte een snelle ontwikkeling doordat er, in het begin van de 20e eeuw, enorme oliereserves in de buurt werden ontdekt, wat talloze ondernemers aantrok en de bevolking van de stad een boost gaf. Ondanks het feit dat de stad in de loop der jaren met ontberingen te maken had, zette ze door en onderging ze een aanzienlijke heropleving. Tegenwoordig is het een prachtige metropool die nog steeds een bloeiend centrum is voor energie-, ruimtevaart- en technologie-industrieën.


    Wanneer het in het spel op Tulsa aankomt, zul je tal van fascinerende industriële gebieden ontdekken om goederen van en naar te vervoeren, waaronder een busfabriek, een rivierhaven, een luchthaven en chemische fabrieken. Voor meer informatie over deze locaties verwijzen wij u graag naar ons eerdere blogbericht over Nieuwe Bedrijven.

    Bovendien wordt Tulsa doorkruist door de iconische Route 66, wat een nostalgische charme biedt. En mis de kans niet om opmerkelijke bezienswaardigheden te verkennen, zoals de universiteit en een indrukwekkende arena, samen met een prachtig panoramisch uitzicht over de hele stad.



    We weten dat je The Sooner State zo snel mogelijk in handen wilt hebben, maar we hebben nog een aantal geweldige onderwerpen die we willen behandelen voordat het volledig klaar is. Zorg ervoor dat je Oklahoma DLC toevoegt aan je Steam-verlanglijst als je dat nog niet hebt gedaan en volg onze sociale media profielen (TwitterInstagramFacebookTikTok) om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten