TruckStop Radio

    zaterdag 10 juni 2023

    Dynamische advertentieborden in het spel

    Sommigen van jullie hebben misschien de verschijning opgemerkt van de echte wervingscampagnes van Schneider National in American Truck Simulator, een van de grootste logistieke bedrijven in de Verenigde Staten? Ze worden weergegeven op advertentieborden. Hoewel we eerder de in-game advertentieborden hebben gebruikt om verschillende spannende updates te laten zien, zoals de komst van nieuwe Kenworth-vrachtwagens en promoties voor ons WoTr-evenement, bevindt deze nieuwe toevoeging zich nu in de testfase en we denken dat, als het stand houdt, het iets waardevols aan te bieden heeft aan onze games en de auto-industrie.



    Onze primaire bedoeling gaat verder dan louter advertenties. We streven ernaar kansen te bieden die de aandacht vestigen op interessante details binnen onze gamewereld - dingen van waarde en diepere betekenis. De introductie van de wervingscampagne van Schneider National bouwt voort op deze visie.

    Daarom waren we verheugd om samen te werken toen Schneider National ons benaderde met hun wens om hen te helpen met hun wervingscampagne, omdat het iets nieuws biedt en ons ook in staat stelt om te voorzien in de behoefte van de vrachtwagenindustrie in het algemeen, gezien het huidige tekort aan vakmensen. Als een van de toonaangevende logistieke bedrijven in de VS staan ​​de reputatie en legitimiteit van Schneider National buiten kijf. We zagen deze samenwerking als een kans om een ​​nieuwe reis te beginnen en experimenten uit te voeren die mogelijk een positieve impact zouden kunnen hebben, en we zijn Schneider National dankbaar voor deze kans.


    We respecteren je game-ervaring en willen ervoor zorgen dat deze plezierig en meeslepend blijft. Wij zijn van mening dat het tonen van branchegerelateerde inhoud in de game zowel relevant als nuttig kan zijn. Wie weet? Misschien is er wel iemand die reageert op de advertentieborden of een vriend aanport om eens te luisteren bij Schneider National en een heuse carrière start in de vrachtwagenindustrie.




    Voorlopig hebben we ATS gekozen als proeftuin voor deze dynamische advertentieborden. Door te beginnen met inhoud die alleen in het Engels is, kunnen we ons concentreren op het verfijnen van het experiment zonder de complexiteit van vertalingen.


    De positieve feedback die we hebben ontvangen van degenen die deze verandering hebben opgemerkt, heeft ons geïnspireerd om door te gaan met het verkennen van mogelijkheden en het bieden van zinvolle visuele middelen die verder gaan dan traditionele advertenties. Samen kunnen we een meer meeslepende en doelgerichte in-game wereld creëren en we zijn enorm verheugd om te zien waar deze samenwerking ons in de toekomst zal brengen.

    Geen opmerkingen:

    Een reactie posten